Trends in het kort | Week 26

30-6-2017

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Deze week onder andere het kookboek van IKEA en een Twix broodsmeersel is geïntroduceerd in Nederland.

Als je het hele artikel wilt lezen, klik dan op de titel. Veel leesplezier!

Een blauwe gin trein komt naar Londen en laat je de wereld rond reizen

Terwijl je geniet van verschillende gin cocktails, ‘brengt’ deze trein je vanuit Londen naar plekken zoals Java, Ghana en Toscane. In een ruimte vol licht, geluid en smaak reis je op een magische manier naar verschillende plekken op de wereld zonder dat je Londen daadwerkelijk verlaat. In tien verschillende ‘reizen’ kom je op plekken die één van de tien ingredienten in Bombay Sapphire gin typeert, inclusief een cocktail en een verhaal. Gedurende de reis zorgt Michelin Ster chef Tom Sellers voor hapjes die matchen bij de cocktail. De trein zal zich vestigen in de Banking Hall in Bank, Londen. Dit gebeurd tussen 17 en 23 juli. De prijs per ticket is 30 pond. Voor meer informatie klik hier.

Twix broodsmeersel nu verkrijgbaar in Nederland

Chocolade addicts, wees gewaarschuwd!Ben je uitgekeken op Nutella en op zoek naar een ander lekker chocolade smeersel voor op je brood, dan hebben we iets voor je gevonden. Wij spotte namelijk de Twix-spread. De spread kan niet alleen gebruikt worden als broodbeleg maar ook op je ijs of gewoon uit de pot. De Twix spread wordt gemaakt in Engeland en bevat dezelfde ingrediënten als een Twix (chocolade, karamel en biscuit). Hij is online te bestellen. Spreads met een Bounty en Malteaser smaak zijn ook verkrijgbaar.

Spider-Man choqueert bezoekers van Starbucks

Om de nieuwe Spider-Man: Homecoming movie te promoten heeft Sony een grap uit gehaald met bezoekers van een Starbucks filiaal in New York. Chris Silcox, stuntman in de film was hiervoor gebruikt. De bekende ‘Web Slinger’ was opgehangen aan het plafond van de winkel waarmee Chris Silcox (met een harnas om) de gasten kon begroeten. Verborgen camera’s waren opgehangen om goede shots te maken terwijl Spider-Man de gasten verraste.

IKEA Cook this page

In samenwerking met een Canadees marketing bureau deelde IKEA kort geleden meal kits uit aan consumenten. De consumenten hoefde alleen maar bepaalde ingrediënten op een eetbare papieren formulier te plaatsen, de vakjes in te vullen, het papier inclusief de ingrediënten op te rollen en vervolgens in de oven te plaatsen. Om er zeker van te zijn dat de juiste hoeveelheden op het papier werd geplaatst waren de vakjes op het papier zorgvuldig gemeten. De recepten waren voor gebakken zalm, gebakken ravioli, garnalen en een framboos-rabarber crumble.

Saved by the bell restaurant komt naar Los Angeles

Een ‘Saved by the Max’ (geïnspireerd op de populaire televisie serie Saved By The Bell) restaurant is klaar om Los Angeles te verrassen! Het populaire Saved by the Bell themarestaurant kondigde onlangs het nieuws aan op Instagram, en schreef: “The Max keert terug naar Bayside! Na een goed jaar in Chicago, opent Saved By The Max binnenkort in Los Angeles!” Als je je afvraagt wat je kan verwachten, bekijk dan de designs van de locatie in Chicago. In Chicago waren de AC Sliders, Mac and Screech en Tori’s Fried Chicken voorbeelden van maaltijden die geserveerd werken.

De lancering van Ritz Carlton’s luxueuze schepen

Binnenkort wordt er een exclusieve Ritz-Carton Yacht Collection gelanceerd. De jachten brengen je naar ’s werelds mooiste plekken. Het drijvende boutique hotel heeft plek voor 298 gasten en bevat 149 suites en twee penthouses van 1.442 vierkante meter. Elke suite en penthouse heeft een eigen balkon. Sven Elverfeld, Michelin chef bij restaurant Aqua in het Ritz-Carlon en restaurant Wolfsburg in Duitsland gaat op het schip de catering verzorgen. De Ritz-Carlton Yacht Collection is ook privé te charteren en zal 7-10 daagse reizen maken rondom Noord-Europa, de Middellandse Zee, de Cariben en Latijns-Amerika. Reserveringen kunnen vanaf volgend jaar mei gemaakt worden.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.