Trends in het kort – week 24

17-6-2016

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Deze week onder andere een artikeltje over Starbucks die een cold brew Nitro Coffee van de tap gaat serveren in Amerika, de ‘Meet Vincent van Gogh’ Experience in China en een private PICKMEUP app, een luxe taxi startup in Amsterdam.

Wil je het hele artikel lezen, klik dan op de titel. Veel lees plezier!

Starbucks starts serving cold Nitro Coffee

Alleen ijs toevoegen is niet genoeg voor Starbucks. Er komen meer koude koffie drankjes bij de koffiegigant waaronder de Nitro Coffee. Koffie uit de tap met Nitrogen, het moet zoet smaken en energie geven. In 2015 startte Starbucks met het serveren van cold brew en in 500 vestigingen in Amerika wordt er nu de cold brew Nitro Coffee getapt!

Van Gogh Museum lanceert ´Meet Vincent van Gogh´ Experience in China

Bezoekers van het recent gelanceerde ‘Meet Vincent van Gogh’ maken een reis door het indrukwekkende leven van Van Gogh. Door middel van levensgrote projecties van werken, foto’s en filmfragmenten, in detail uitgevoerde reproducties, multimediale interactives en toepassingen, theatrale decorstukken, audiovisuele scenes en citaten uit meer dan 800 brieven, krijg je een unieke inkijk.

PRIVATE BY PICKMEUP in Amsterdam: de in-1-klik-thuis-app voor luxepaardjes

Tot in de puntjes verzorgd naar een cocktailparty, belangrijke meeting of exclusief dineren? Dan is een luxewagen met privéchauffeur de oplossing. Voor alle Amsterdammers die in stijl willen reizen zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen, is er nu PICKMEUP. Deze nieuwe app biedt de luxe van een privéchauffeur tegen het tarief van een taxi en daar krijg je veel voor terug. En dat ook nog eens met één druk op de knop. De startup werkt uitsluitend met professionele, zelfstandige chauffeurs die altijd in een Mercedes S, BMW 7 of vergelijkbare wagen rijden. Vooraf boeken is mogelijk dus je bent altijd zonder stress op pad: de chauffeur staat er gegarandeerd op het geboekte tijdstip.

Nijntje Café

In Japan valt niet te ontsnappen aan kawaii (spreek uit: kah-wai-ie). Letterlijk betekent het ‘schattig’ of ‘cool’, maar etymologisch gezien bevat het ook de termen ‘hulpeloos’ en ‘zielig’. Dat maakt het ook zo’n geschikt woord om babyachtige figuren met enorme hoofden te omschrijven, zoals bijvoorbeeld Hello Kitty en Nijntje (Miffy). Leuke foto’s in het artikel op Munchies.

Exota on the rocks

IJskoude Exota geeft je dat instant zomer gevoel. Een trendy alcoholvrije frisdrank in beugelfles en ook verkrijgbaar in blikjes. Alhoewel al een oud merk hebben deze frisdrank een hip imago gekregen.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.