Trends in het kort | Week 26

1-7-2022

  • Trends we spotted afbeelding
  • Summercamp in the app of McDonald'sSummercamp in the app of McDonald's
  • The Orient Express is back on track - cc Xavier AntoinetThe Orient Express is back on track - credits Xavier Antoinet
  • Hard Rock International presents Elton John with check for Elton John AIDS Foundation at London Hard Rock Cafe. Photo Credit: BEN GIBSON PHOTOHard Rock International presents Elton John with check for Elton John AIDS Foundation at London Hard Rock Cafe. - Credits: Ben Gibson Photo
  • 'Jack & Coke' a can of Jack Daniels and Coca-Cola'Jack & Coke' a can of Jack Daniels and Coca-Cola

Op de redactie van Horecatrends ontvangen wij dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’.

Met deze week links naar artikelen over o.a. ‘Jack & Coke’, een kant-en-klare pre-mixed cocktail in een blikje en Two Bit Circus uit Los Angeles heeft ‘Story Rooms’ in plaats van ‘Escape Rooms’.

In juli biedt McDonald’s USA een eerste virtuele zomerkamp-ervaring aan fans in hun app. En Airbnb is op jacht naar ’s werelds coolste ruimtes en gaat helpen de rekening te betalen om ze te bouwen. Hun $10.000.000 OMG! Fund is op zoek naar 100 geweldige ideeën!

De legendarische Orient Express komt terug, de Accor Group heeft aangekondigd dat ze verwachten dat de trein weer net voor de Olympische Spelen in Frankrijk in 2024 gaat rijden. En Elton John schenkt Hard Rock International zijn one-of-a-kind Gucci pak! En ontvangt een donatie van $100,000 aan The Elton John AIDS Foundation.

In een wereldprimeur heeft Air New Zealand ‘sleep pods’ geïntroduceerd voor de economy class passagiers, deze kunnen dan vier uur aan een stuk languit rusten. En een Crypto restaurant hebben is niet altijd makkelijk, zeker niet tijdens een crypto crash!

Restaurant Company Europe (RCE), de moedermaatschappij van onder andere Loetje, Happy Italy, Beers & Barrels, Stan et cetera, wil flink groeien en is op zoek naar horecalocaties. Ze openen binnenkort ook horecaformule Beers & Barrels op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Als je het hele artikel wilt lezen, klik dan op de titel. Veel leesplezier!

‘Jack & Coke’ als een kant-en-klare voorgemixte cocktail

Brown-Forman Corporation en The Coca-Cola Company hebben een wereldwijde samenwerking aangekondigd om de iconische ‘Jack & Coke’ cocktail te introduceren als een ready-to-drink (RTD) pre-mixed cocktail optie. Jack Daniel’s & Coca-Cola RTD, geïnspireerd op de klassieke barcocktail, zal worden gemaakt met Jack Daniel’s Tennessee Whiskey en Coca-Cola. De drank zal wereldwijd verkrijgbaar zijn, met in de planning een eerste lancering in Mexico eind 2022.

Het blikje en de verpakking zullen duidelijke verantwoordelijkheidssymbolen bevatten die aangeven dat het drankje alleen mag worden gedronken door consumenten die de wettelijk vereiste leeftijd hebben om alcohol te drinken. De wereldwijde benchmark voor het alcoholvolume (ABV) is 5%, maar zal variëren afhankelijk van de markt. Er zal ook een suikervrije versie van de drank beschikbaar zijn.

Restaurant Company Europe wil flink uitbreiden en zoekt nieuwe locaties

Restaurant Company Europe (RCE), de moedermaatschappij van onder andere Loetje, Happy Italy, Beers & Barrels, Stan en unieke locaties zoals speciaalbiercafé Olivier, de Vooruitgang en de Waag, wil flink groeien en is op zoek naar horecalocaties. RCE zoekt locaties door het hele land maar specifiek in grote steden als Maastricht, Den Bosch en Tilburg. Voor contact met RCE over potentieel interessante locaties stuur een mail naar development@rce.eu.

Ze openen binnenkort ook horecaformule Beers & Barrels op een toplocatie op het Rembrandtplein in Amsterdam. Dit is de vijfde locatie van het horecaconcept dat onlangs een complete rebranding kreeg. Naast twee locaties in Utrecht en één in Breda opende recent Beers & Barrels Rotterdam. RCE wil graag verder groeien met de formule.

Two Bit Circus | Story Rooms in plaats van Escape Rooms

Two Bit Circus, een “micro-amusementspark” met arcade games, casual games, aangrijpende ervaringen en vriendelijke robot barmannen in Los Angeles neemt Escape Rooms mee naar de toekomst en transformeert ze tot Story Rooms. Zoals de ‘Dr. Botcher’s minute medical school’ voor de aspirant-hobbyist chirurg of ‘Defend the Raft’. Ze zullen ook hun tweede Amerikaanse locatie openen in Dallas’ The Shops aan Park Lane, vlakbij NorthPark. Meer details in het Franse artikel op Fun Fair City.

Virtueel zomerkamp in de Mcdonald’s app

In juli biedt McDonald’s een unieke zomerervaring voor fans in Amerika – inclusief food deals, menu hacks, exclusieve optredens en merch drops – alleen in de McDonald’s App. Het is een virtueel zomerkamp met de heetste line-up van aanbiedingen. Je hoeft niet uren in de rij te staan om een ticket te bemachtigen. Je ‘all-access’ pas is de McDonald’s App. Aangeraden wordt je app elke dag te checken om te kijken welke deals er voor je worden ontgrendeld.

Airbnb is op jacht naar de gekste ruimtes ter wereld en betaalt mee aan de bouw ervan

Of het nu gaat om de volgende Airbnb locatie in de vorm van een laars, UFO House of een aardappel van 6 ton, het eerste $10.000.000 OMG! Fund is op zoek naar ideeën van bestaande en aankomende ontwerpers, architecten, doe-het-zelvers en makers van over de hele wereld. De $ 10 miljoen van het fonds zal 100 van de gekste ideeën helpen financieren, waardoor 100 mensen de kans krijgen om ze om te zetten in echte Airbnb OMG! Category listings, Airbnb’s verzameling van de meest unieke woningen. Meer details in hun persbericht, link in de titel.

Orient Express | De legende terug op het spoor

Bijna 140 jaar nadat de eerste luxetreinen van de Orient Express het reizen per spoor voorgoed veranderden, gaat de legende verder. Orient Express, reiskunstenaar sinds 1883, kondigt de terugkeer aan van zijn legendarische trein en een nieuwe en unieke formule.

Met de steun van Accor en onder leiding van haar Chairman & CEO Sébastien Bazin, heeft Orient Express aan architect Maxime d’Angeac een nieuwe, cruciale en historische missie toevertrouwd: de legende doen herleven, door het decor van de Nostalgie-Istanbul-Orient-Express een nieuwe interpretatie te geven. In 2024, net op tijd voor de Olympische Spelen van Parijs, zullen de eerste wagons, ontworpen in samenwerking met de beste Franse ambachtslui, de nieuwe charmes van de Orient Express onthullen. Meer details in het persbericht op de website van de Accor Group, link in de titel.

Elton John schenkt Hard Rock International zijn one-of-a-kind Gucci pak in ruil voor zijn legendarische Dodger’s uniform tijdens zijn optreden in Londen

Als onderdeel van een legendarisch moment in de muziekgeschiedenis, heeft multi-Grammy award winnende artiest, Elton John, zijn iconische Gucci pak toegevoegd aan de gerenommeerde Hard Rock memorabilia collectie in het Old Park Lane Hard Rock waar hij ook een intiem optreden gaf tijdens het festival. De kenmerkende Gucci outfit is een jasje met sjaal revers, ingeruild voor Elton’s legendarische Dodger’s uniform dat eerder te zien was in het Hard Rock Cafe. Het pak werd gedragen tijdens de Farewell Yellow Brick Road Tour, en voegt zich nu bij Hard Rock’s collectie van meer dan 86.000 iconische muziek en entertainment stukken wereldwijd. Als extra verrassing schonk Hard Rock 100.000 dollar aan The Elton John AIDS Foundation, samenvallend met de afsluiting van Hard Rock International’s 50ste verjaardag en de 50ste verjaardag van Elton’s Madman Across the Water album. Meer details in hun persbericht, link in de titel.

Wereldprimeur voor Air New Zealand | ‘sleep pods’ voor passagiers in economy class

Air New Zealand begrijpt het belang van rust en heeft een nieuw plan met in de hoofdrol een nieuwe Business Premier Luxe suite, een nieuwe Business Premier stoel en voor de eerste keer slaapcoupés in stapelbedstijl voor de economy class, ook wel Skynest genoemd. Hun nieuwe Dreamliners lijken een beetje op een vliegende trein compleet met rust pods. De Economy Skynest zal zes slaapcoupés bieden voor passagiers, uiteraard tegen een premie voor wat comfortabele shut-eye op een Air NZ Dreamliner. Natuurlijk kan dit niet worden vergeleken met business class comfort, omdat economy passagiers een tijdvak van vier uur kunnen boeken op lange afstandsvluchten. Meer details in het artikel op de website van Luxury Launches, link in de titel.

Het crypto restaurant na de crypto crash

Toen Bored & Hungry in april voor het eerst opende in Long Beach, omarmde de hamburgertent niet alleen de esthetiek van de cryptocultuur. Het was ook all-in op het digitale geld gedeelte. Nog geen drie maanden later, midden in een crypto crash die voor sommige investeerders erg slecht uitpakte, is dat niet altijd het geval. De L.A. Times, link in de titel, schreef een artikeltje over het feit dat op het menu vermelde prijzen in dollars stonden, zonder vermelding van de prijzen in Ethereum of apecoin. Meer details in het artikel!

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.