Trends in het kort | Week 11

20-3-2023

  • Limited edition Coors Icles by Coors LightLimited edition Coors Icles by Coors Light
  • The longest bar in the world: the Humble Baron Bar StageThe longest bar in the world: the Humble Baron Bar Stage
  • Hilton Amsterdam Airport Schiphol named as the Best Airport Hotel in EuropeHilton Amsterdam Airport Schiphol named as the Best Airport Hotel in Europe
  • Fletcher Hotel MarknesseFletcher Hotel Marknesse
  • Charly & Irene Schillinger - Swing Kitchen - credits Arnold PöschlCharly & Irene Schillinger - Swing Kitchen - credits Arnold Pöschl

Op de redactie van Horecatrends ontvangen wij dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’.

Met deze week links naar artikelen over o.a. het splinternieuwe Fletcher hotel in Marknesse dat eind maart opent. En in de buurt van Nashville, Tennessee opent deze week de langste bar ter wereld, Humble Baron.

Het veganistisch franchiseconcept ‘Swing Kitchen’ opent in München, dit is alweer hun 12de vestiging.

Burger King in Duitsland test Cheeseburger Nuggets en Coors Light introduceert nieuwe Coors-ijslollies met biersmaak tijdens het basketbal seizoen in Amerika.

Hilton Amsterdam Airport Schiphol is door gasten uitgeroepen tot het beste Airport Hotel van Europa tijdens de World Airport Awards 2023 georganiseerd door Skytrax. En het Emirates Palace hotel in Abu Dhabi biedt veganistische kamers compleet met kunstlederen meubels, houten sleutelkaarten en kombucha.

Als je het hele artikel wilt lezen, klik dan op de titel. Veel leesplezier!

Splinternieuw Fletcher Hotel opent 31 maart in Marknesse

Het Fletcher Hotel telt 112 luxe hotelkamers, een culinair à la carte restaurant, twee verschillende meeting rooms en meer dan voldoende gratis parkeerplekken. Na de ludieke personeel wervingsactie met de ‘Fletcher’s Sollicitaxi’ afgelopen januari, staan de hotelmanager en zijn team klaar om hun gasten in de watten te leggen. Bekijk het hotel op hun website, link in de titel.

Swing Kitchen | Veganistisch franchiseconcept geopend in München

Swing Kitchen heeft al 11 vestigingen in Wenen, Graz, Innsbruck, Berlijn en Bern en nu opent deze veganistische hamburgerketen ook in München. Met de uitbreiding naar het Beierse buurland komt het franchiseconcept van Charly en Irene Schillinger op 12 Swing Kitchen-vestiging. Afgelopen februari opende de eerste vestiging in München aan de Gabelsbergerstraße 63. Meer details in het Duitstalige persbericht op hun website, link in de titel.

De langste bar ter wereld, de Humble Baron, opent ten zuiden van Nashville, Tennessee

Onlangs kondigde Humble Baron, de naam van ’s werelds langste bar, de officiële openingsdatum aan van 23 maart 2023. Het restaurant, de bar en de locatie voor livemuziek maken hun debuut in Shelbyville, Tennessee, in de ‘Nearest Green Distillery’, de thuisbasis van Uncle Nearest Premium whisky. De distilleerderij is een populaire bestemming, met meer dan 110.000 bezoekers in de afgelopen 12 maanden. Meer details in hun persbericht, link in de titel.

Burger King Duitsland test Cheeseburger Nuggets

De nieuwe Cheeseburger Nuggets bestaan uit sappig rundvlees, romige kaas, pittige augurken en stukjes tomaat. Om de smaak af te ronden zijn deze nuggets verfijnd met een vleugje mosterd. Dit nieuwe product is ontwikkeld met behulp van kunstmatige intelligentie. De AI-nuggets zijn voorlopig alleen bij Burger King Duitsland verkrijgbaar.

Coors Light introduceert nieuwe Coors-ijslollies met biersmaak

De Coors-ijslollie, bedoeld voor consumenten van 21+, is geïnspireerd op de smaak en verfrissing van een ijskoude Coors Light en is gedurende een beperkte tijd beschikbaar tijdens het college basketball-toernooiseizoen. De Coors-ijslollies van Coors Light zijn ook beschikbaar in meer dan 800 bars in het hele land tijdens het college basketbaltoernooi. Link in de titel naar het persbericht van Molson Coors!

Hilton Amsterdam Airport Schiphol door gasten uitgeroepen tot het beste Airport Hotel van Europa tijdens de World Airport Awards 2023 door Skytrax

De World Airport Awards georganiseerd door Skytrax werden op 15 maart gehouden in de Passenger Terminal Expo in Amsterdam. Wij feliciteren Hilton Amsterdam Airport Schiphol met hun onderscheiding. Het Crowne Plaza Changi Airport zet zijn succes voort door voor de achtste keer verkozen te worden tot ’s werelds beste luchthavenhotel. Link naar het persbericht in de titel.

Het iconische Emirates Palace hotel in Abu Dhabi biedt veganistische hotelkamers compleet met kunstlederen meubels, houten sleutelkaarten en kombucha

Het luxe hotel Emirates Palace in Abu Dhabi richt zich op veganistische gasten en markeert zijn rebranding als Mandarin Oriental door 6 speciale veganistische kamers te lanceren. De dierproefvrije sfeer is niet beperkt tot alleen de voedselkeuzes voor gasten, maar is overal op van toepassing, van eten tot meubilair. Meer details in het artikel op Luxury Launches, link in de titel.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.