Sollicitaxi van Fletcher komt naar je toe voor een (bij)baan in Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse

5-1-2023

  • Sollicitaxi - Werken bij FletcherSollicitaxi - Werken bij Fletcher Hotel - Restaurant Marknesse

Je kunt zelfs zonder afspraak instappen in de sollicitaxi voor een sollicitatiegesprek op 19, 20 en 21 januari op 3 verschillende locaties en naar huis gaan met een contract. Makkelijker kunnen ze het bij Fletcher Hotels niet maken! Binnen enkele weken openen de deuren van het splinternieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse.

Leestijd: 2 minuten

Makkelijk en laagdrempelig solliciteren

Wie interesse heeft in een nieuwe uitdaging bij het splinternieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse, kan instappen in Fletcher’s Sollicitaxi bij hem of haar in de buurt. Daarmee wordt het voor elke kandidaat nog makkelijker om te solliciteren. Geen afspraak inplannen, geen reiskosten maken, kennismaken met de organisatie en alvast een sneakpreview (middels video) van het nieuwe hotel krijgen. Sollicitanten krijgen direct een goede indruk van waar zij binnenkort komen te werken.

Blijkt het een match? Dan stappen sollicitanten uit met een contract in de mailbox. Sollicitanten die gegarandeerd willen zijn van een gesprek in Fletcher’s Sollicitaxi, kunnen een plekje via de website van Fletcher Hotels claimen.

Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse

Fletcher’s Sollicitaxi gaat in de omgeving van Marknesse rondrijden, omdat binnen enkele weken de deuren openen van het splinternieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse, waar ruimte is voor zo’n 75 medewerkers. Het nieuwe hotel telt 112 hotelkamers, een culinair restaurant en verschillende meetingrooms. In het nieuwe team van dit hotel zijn er functies vrij voor onder andere management, bediening, housekeeping, receptie en banqueting, maar ook voor het keukenteam worden er nog nieuwe collega’s gezocht. Werken kan bij Fletcher Hotels als baan, bij- of vakantiebaan, maar ook flexwerken behoort tot de mogelijkheden. Fletcher Hotels beschikt namelijk over een eigen ‘uniek’ uitzendbureau, waarbij men zelf kan bepalen waar en wanneer een dienst schikt in de agenda. Kortom, alles kan!

Locaties Fletcher’s Sollicitaxi

Een goede start van het nieuwe jaar begint in de Fletcher’s Sollicitaxi. De Sollicitaxi komt in januari naar 3 verschillende locaties in en nabij Marknesse. Instappen kan op:

Op donderdag 19 januari is Fletcher’s Sollicitaxi te vinden in Emmeloord, instaptijd tussen: 10:00 – 14:00 uur op de locatie: Marktlocatie Emmeloord – Kettingplein

Op vrijdag 20 januari is Fletcher’s Sollicitaxi te vinden Zwartsluis, instaptijd tussen: 13:00 – 17:00 uur op de locatie: Marktlocatie Zwartsluis – Stationsweg

Op zaterdag 21 januari is Fletcher’s Sollicitaxi te vinden in Marknesse, instaptijd tussen: 13:00 – 17:00 uur op de locatie: Hotellocatie – Voorsterweg 28 Marknesse

*De Fletcher’s Sollicitaxi zal niet gaan rijden maar blijft op de locatie staan. Voor meer informatie of wie verzekerd wil zijn van een plekje in de Fletcher’s Sollicitaxi, kan alvast een afspraak inplannen via: werken bij Fletcher.

We schreven vaker over initiatieven van de Fletcher Hotels.

Website: Fletcher Hotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.