Trends in het kort | Week 10

13-3-2023

  • Birra Moretti - Sale di Mare - with Italian sea saltBirra Moretti - Sale di Mare - with Italian sea salt
  • Hilton partners with Minus18 to give LGBTQIA+ teens across AustraliaHilton partners with Minus18 to give LGBTQIA+ teens across Australia
  • MicroCastle by White CastleMicroCastle by White Castle
  • onefinestay - Mas de Lange in the Provenceonefinestay - Mas de Lange in the Provence

Op de redactie van Horecatrends ontvangen wij dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. 

Met deze week links naar artikelen over o.a. een nieuw bier van Birra Morreti op de Nederlandse markt, Birra Moretti Sale di Mare, en een nieuw Californisch wetsvoorstel moet Amsterdamse stijl food & muziek naar hun cannabislounges gaan brengen.  

Hilton in Australië werkt samen met Minus18 om LGBTQIA+ tieners in heel Australië de schoolfeesten te geven die ze verdienen. onefinestay, onderdeel van Accor, lanceert luxe villa collectie in de Provence in Frankrijk, hotelservice in huurhuizen.  

White Castle trapt de National Frozen Food maand af met de lancering van een nieuwe nationale campagne, #MicroCastle. En afgelopen januari braken Airrack & Pizza Hut de Guinness World record titel voor ’s werelds grootste pizza. 

Starbucks diende een nieuw patent in voor een koffiemachine die gepersonaliseerde drankjes maakt voor klanten. En in het vervolg van de croissant-hype: een opgerolde spiraalcroissant van Parisien Gourmandises in San Diego. 

Als je het hele artikel wilt lezen, klik dan op de titel. Veel leesplezier! 

Birra Moretti introduceert haar nieuwste bier op de Nederlandse markt | Sale di Mare  

Birra Moretti introduceert een nieuw kwaliteitsbier: Birra Moretti Sale di Mare. Het is een ongefilterd en daardoor lichttroebel bier met 5,5% alcohol, verrijkt met extra hoparoma’s en een vleugje Italiaans zeezout. Deze combinatie zorgt voor een lekker verfrissend en makkelijk doordrinkbaar bier en is tegelijkertijd vol van smaak. Meer informatie op hun website, link in de titel.   

Nieuw wetsvoorstel in Californië wil food en muziek in Amsterdamse stijl naar hun cannabislounges brengen   

Wetgevers in San Francisco hebben een wetsvoorstel ingediend om lokale lounges voor cannabisgebruik nieuw leven in te blazen. Onder druk van raadslid Matt Haney, zou binnen het nieuwe wetsvoorstel de lounges buiten cannabis mogen uitbreiden met eten, drinken en live-entertainment, waardoor er een soort café ontstaan. Meer details op Food Beast, link in de titel. 

Hilton werkt samen met Minus18 om LGBTQIA+ tieners in heel Australië het schoolfeest te geven dat ze verdienen  

Hilton en liefdadigheidsorganisatie Minus18 hebben een landelijke samenwerking aangekondigd die het doel heeft meer LHBTQIA+-jongeren in Australië recht te geven op gratis en inclusieve schoolfeesten – onlangs gelanceerd door queer icoon, acteur, model en DJ, Ruby Rose tijdens Sydneys WorldPride. Meer details in het persbericht van Hilton, link in de titel.   

MicroCastle | White Castle viert de groei van Consumers Packages Goods (CPG) met een nationale campagne 

White Castle, Amerika’s fastfood-hamburgerketen en het eerste fastfoodrestaurant dat zijn menu-items in supermarkten aanbiedt voor thuisbereiding, trapt de National Frozen Food-maand af met de lancering van een nieuwe nationale campagne, MicroCastle. De campagne viert het idee dat iedereen met een magnetron toegang tot ‘the Castle’ heeft. Meer in hun persbericht, link in de titel. 

Het Guinness World record voor ’s werelds grootste pizza | Verbroken door Airrack & Pizza Hut 

Airrack, een populaire content creator en YouTube-ster, en Pizza Hut werkten samen om de Guinness World Records titel voor ’s werelds grootste pizza te breken op 18 januari in Los Angeles. Bekijk de Instagram Post hieronder of de blog op de website van Pizza Hut, link in de titel. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pizza Hut 🍕 (@pizzahut)

onefinestay, onderdeel van Accor, lanceert luxe villa collectie in de Provence in Frankrijk 

Onefinestay, onderdeel van Accor, biedt woningen en ervaringen van uitzonderlijke kwaliteit op de meest gewilde bestemmingen, zoals in de Provence. Van huizen aan het strand tot chique appartementen en gezellige skichalets. De 4.500 huizen, villa’s en chalets van het horecamerk zijn zorgvuldig uitgekozen op locatie, ruimte, karakter en comfort. Link naar het persbericht in de titel. 

Starbucks heeft een nieuw patent aangevraagd voor een koffiemachine die gepersonaliseerde drankjes voor klanten maakt 

Starbucks heeft een nieuw patent aangevraagd voor een koffiemachine die gepersonaliseerde drankjes maakt voor klanten. Ondanks het feit dat er een menukaart is met een ruime keuze aan warme en koude dranken, vragen klanten vaak om speciale drankjes. Met deze drankjes zijn de barista’s vaak niet zo blij, het maken duurt lang maar ze verhogen wel de verkoop. Meer details op Food Beast, link in de titel. 

Croissantshype | Een opgerolde spiraalcroissant van Parisien Gourmandises in San Diego   

We spotten nog een croissantvorm: een opgerolde spiraalcroissant op het Instagram-account van Saikofood, check ‘m hieronder. In de link in de titel vind je de website van Parisien Gourmandises. Parisien Gourmandises is een koosjere bakkerij in San Diego onder de certificering van KSA. In de trends in het kort week 6 schreven we over vierkante en ronde croissants, beide gespot in Londen.  

 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.