Toonaangevende innovaties voor BurgerFi | Zoals in-car OnMyWay CommerceTM

4-1-2022

  • Patty de Robot at BurgerFiPatty de Robot at BurgerFi

BurgerFi, één van de snelst groeiende, premium fast-casual concepten van Amerika, test en creëert vijf nieuwe technologieën en creatieve strategieën om de veranderende voorkeuren van de consument voor te blijven en het personeelstekort tegen te gaan die de restaurantsector sinds het begin van de pandemie hebben geteisterd. Zij introduceerden al ‘Patty de Robot’, en dit jaar worden nieuwe Ghost Kitchens formules en de in-car OnMyWay CommerceTM hieraan toegevoegd.

Vooral de laatste innovatie is interessant, wij zijn benieuwd wanneer we dat in Europa gaan zien! 

Leestijd: 3 minuten

Patty de Robot bij BurgerFi

Patty the Robot ondersteunt werknemers en verbetert de efficiëntie. Hij levert een volledig natuurlijke cheeseburger, chicken tenders en versgesneden frietjes rechtstreeks aan de tafel van een hongerige klant bij BurgerFi’s nieuwe Indiantown Road locatie in Jupiter, FLorida. “Terwijl de hele restaurantbranche te maken heeft met macro-tegenwind, is BurgerFi vastbesloten om veerkrachtig en vooruitstrevend te zijn,” zegt Karl Goodhew, Chief Technology Officer bij BurgerFi. “Het benutten van technologie is een belangrijke factor in het leveren van gast- en werknemerstevredenheid.”

We zien trouwens dat steeds meer restaurants robots inzetten, bekijk onze artikeltjes hierover maar eens. 

In-car OnMyYWay CommerceTM | Bestellen in de nieuwe generatie van 5G interactieve auto’s 

Om de honger van gasten onderweg te stillen, zal BurgerFi het eerste restaurant zijn dat bestellen in de auto lanceert in de nieuwe generatie van 5G interactieve auto’s die vanaf de zomer van 2022 van de productielijnen rollen. Door middel van een partnerschap met Mavi.io – een retail marktplaats in de auto die veilig en gemakkelijk winkelen via het dashboard van je favoriete consumentenauto’s faciliteert – kunnen gasten BurgerFi favorieten bestellen, waaronder volledig natuurlijke hamburgers, versgesneden friet en romige custard shakes, vanuit het comfort van hun auto door gebruik te maken van hun stem of het interactieve dashboard van hun auto. Het brengt het restaurant op de hoogte wanneer je aankomt, zodat je verse bestelling klaar staat.

“Mavi.io’s retailmarktplaats voor in de auto stimuleert OnMyWay CommerceTM door al het werk te doen wanneer bestuurders onderweg iets moeten ophalen – of dat nu een maaltijd, een telefoonoplader, een kopje koffie of een paar boodschappen zijn – zodat gebruikers het meeste uit elke rit kunnen halen”, zegt Cynthia Hollen, CEO en mede-oprichter van Mavi.io. “Een chauffeur kan bijvoorbeeld gewoon tegen zijn auto zeggen dat hij honger heeft, en de technologie doet de rest: ze identificeert de beste locatie voor hen om te bestellen op basis van hun bestemming, helpt hen bij het bestellen en betalen, en zorgt voor een perfecte timing van de pick-up langs de weg, zodat hun maaltijd vers en klaar is wanneer ze langskomen.”

BurgerFi herdefinieert zijn servicemodel verder en test QR-code tafelbestellingen naast de traditionele toonbank besteloptie om de service-ervaring te optimaliseren. De QR-codes kunnen de wachttijden verkorten terwijl de teamleden zich kunnen richten op gastvrijheid en verse voedselbereiding. Klanten hebben ook de mogelijkheid om tijdens of na hun maaltijd extra items te bestellen, direct vanaf hun tafel. Tegelijkertijd test BurgerFi ook zelf bestellende kiosken, die gasten een zeer handige en leuke manier bieden om te bestellen.

Ghost kitchens en een hybride foodhal met eet- en bezorgmogelijkheden

Met 25 ghost kitchens probeert BurgerFi te voldoen aan de vraag van consumenten naar bezorging, daarnaast opende ze onlangs een hybride food hall met zowel restaurantfunctie als bezorging in Epic Kitchen in Chicago, Illinois, evenals de eerste internationale ghost kitchen van de keten in Dubai. Met de toenemende vraag naar bezorging helpen ghost kitchens BurgerFi om volledig natuurlijke burgers en handgesneden bijgerechten naar meer klanten te brengen, terwijl het bereik in nieuwe markten wordt vergroot.

BurgerFi is toegewijd aan de ontwikkeling van een fast-casual eetervaring met een focus op technologie en innovatie. Uitgeroepen tot Fast Casual’s #1 Brand of the Year en erkend als de top fast-casual “better burger” keten in USA Today’s 10 Best Reader’s Choice Awards” in 2021.

Over BurgerFi International 

BurgerFi, opgericht in 2011, is een van de snelst groeiende “better burger” concepten in de USA met 116 BurgerFi restaurants in binnen- en buitenland, waaronder 23 eigen restaurants en 93 franchise restaurants, naast 25 spookkeukens vanaf 30 september 2021. Het concept is opgericht door chef-koks en is toegewijd aan het serveren van vers, volledig natuurlijk en kwaliteitsvoedsel op alle locaties, online en via leveringen van eerste partijen en derde partijen. BurgerFi gebruikt 100% American Angus Beef zonder steroïden, antibiotica, groeihormonen, chemicaliën of toevoegingen. Op het menu ook hoge kwaliteit wagyu rundvlees, antibiotica en kooivrije kip aanbiedingen, verse, handgesneden bijgerechten en custard shakes. In oktober 2021 kondigde BurgerFi de overname aan van Anthony’s Coal Fired Pizza & Wings met 61 bedrijfsgebonden locaties in acht staten. BurgerFi werd uitgeroepen tot QSR Magazine’s Breakout Brand of 2020, Fast Casual’s 2021 #1 Brand of the Year, en is opgenomen in Inc. Magazine’s Fastest Growing Private Companies List. In 2021 prees het Chain Reaction Report van Consumer Report BurgerFi voor het serveren van “no antibiotic beef” in al zijn restaurants en kende Consumer Reports BurgerFi voor het derde achtereenvolgende jaar een “A-Grade Angus Beef” rating toe. BurgerFi ® is een geregistreerd handelsmerk van BurgerFi IP, LLC, een volledige dochteronderneming van BurgerFi.

Website: BurgerFi

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.