Toasteroid: berichtjes via toast

26-8-2016

Het gezegde is niet voor niets: ontbijt als een koning, lunch als een prins en dineer als een bedelaar. Er is dus niets belangrijker dan het ontbijt, reden genoeg om deze maaltijd dan ook zo leuk mogelijk te maken. Met Toasteroid kun je via een app op je telefoon bepalen welke afbeelding er op je geroosterd brood wordt ‘geburned’. Zeker voor hotels kan dit een leuke gimmick zijn op het ontbijtbuffet!

Toasteroid

De Toasteroid werkt in de basis hetzelfde als een normale broodrooster, je kunt zelf instellen hoe knapperig je brood wilt en welk brood je erin stopt. Het verschil zit hem in hoe het brood uiteindelijk weer eruit komt. Via een app op je telefoon kun je bijvoorbeeld zelf tekeningen maken die vervolgens op je toast verschijnen.

Vooral voor hotels kan de Toasteroid een leuke gimmick op het ontbijtbuffet zijn. Zo kan er ook ingesteld worden dat de datum of het weer van vandaag tevoorschijn komt op het brood. Is weer eens wat anders! Ook leuk zijn de smileys of een vrolijke ochtendgroet voor gasten van het hotel.

Het project staat momenteel op Kickstarter en de broodrooster is te bestellen voor $ 79,=. Met nog 24 dagen te gaan, hebben zij al bijna hun streefbedrag bereikt. Het zien er dus uit dat de Toasteroid daadwerkelijk op de markt komt.

Website: Toasteroid

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.