Tipsy Robot | Robots maken cocktails in Las Vegas

28-6-2017

‘Tipsy Robot’, een café dat alleen robots heeft als personeel, opent op 30 juni in The Miracle Mile Shops in Las Vegas. De robots bij ‘Tipsy robot’ weten precies hoe ze cocktails naar ieders wens moeten mixen.

Tipsy Robot | Een robot als ober

In het café hoef je geen cocktail te verwachten die proeft naar limonade met een druppel alcohol. De robots zijn namelijk zo geprogrammeerd dat zij elke keer de perfecte cocktail serveren. Ook zijn het entertainers in hun kunstmatig hart en nieren, zij bootsen de acties van menselijke barkeepers precies na. Ze mixen, schenken, snijden fruit en garneren de perfecte cocktail naar eigen smaak, ze vergeten zelfs de vraag ‘shaken not stirred?’ niet!

De complete high-tech beleving

Via tablets op elke tafel in Tipsy Robot kan je een cocktail customizen en bestellen. Binnen anderhalve minuut staat er een heerlijke cocktail op je te wachten. Het high-tech interieur van het café nodigt ook uit tot een reis naar de toekomst. Zo kunnen gasten op de social media muur en via de photobooth direct hun beleving met de wereld delen. Naast Robots is er ook menselijk personeel, de ‘Galactic Ambassadors’. Zij vullen de robots aan waar nodig. Het café is doordeweeks geopend van 10:00u tot 23:00u en in het weekend van 10:00u tot 00:00u.

Robot cocktail shakers op de zee

De ‘Tipsy Robot’ deed ons denken aan de Bionic Bar op de Harmony of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld. De naam zegt het al, geen bartender die drank, glazen en ijs mixt maar een robotarm die de cocktails klaarmaakt voor gasten.

Website: The Tipsy Robot

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.