Tilburg’s foute kersttrui borrel

23-12-2015

Op de Korte Heuvel in Tilburg sloten ze afgelopen werkweek af met een heerlijke kerst vrijmibo met als thema; de grootste foute kersttrui borrel.

Foute kersttrui borrel

Vorig jaar schijnt de grootste vrijdagmiddagborrel van Tilburg en tevens de foute kersttrui borrel al een groot succes te zijn geweest. Toen kwamen er al honderden mensen samen op de Korte Heuvel om het weekend in te luiden en alvast vooruit te blikken op de feestdagen. De kerstman en zijn kerstvrouwen waren ook aanwezig en er stonden overal vuurfakkels. Men kon er snert eten en er werd veel glühwein en bier gedronken. Dit jaar werd de foute kersttruien gehouden op vrijdag 18 december. Vanaf 17.00 uur was iedereen welkom. Met een foute kersttrui ontving je gratis Glühwein bij Polly Maggoo. Initiatiefnemers zijn de eigenaren van Polly Maggoo en het wordt nu overgenomen door een aantal cafés op de Korte Heuvel.

Inspiratie

Verzin een mooi item en verleng de festiviteiten rondom de kerstdagen. Aangezien op 18 december de kerstvakantie begint en er daarna toch niemand meer bereikbaar is voor kerstborrels is dit initiatief in Tilburg een mooie manier om ruim voor de kerst met een gezellige actie extra omzet te genereren. Win/win voor de deelnemers en de ondernemers. Net zoals de ‘Kerstmiddag’ op 24 december in Hengelo.

Website: Polly Maggoo

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.