The Wonderland Bar | Experience fantasy cocktails

11-5-2017

  • Alice Underground - Photo credit Rah Petherbridge Photography
  • Alice Underground - Photo credit Rah Petherbridge Photography
  • Smith & Sinclair - The Wonderland Bar - Painting the Roses Red
  • Alice Underground - Photo credit Rah Petherbridge Photography
  • The Wonderland Bar

The Wonderland Bar is een nieuwe, fantasierijke pop-up bar in Londen. Het is de plek waar de avonturen van Alice’s Adventures in Wonderland tot leven komen. Ben je een echte Alice in Wonderland fan en wil je haar avonturen ervaren? Dan is deze bar een must-visit. De bar is onderdeel van Alice’s Adentures Underground. Een theaterprogramma waarmee je verschillende avonturen van Alice zelf kunt ervaren.

The Wonderland Bar bij Alice’s Adventures Underground

De in april geopende The Wonderland Bar in Alice’s Adventures Underground is een nieuwe avontuurlijke bar in Londen. Het is de plek waar de avonturen van Alice in Wonderland tot leven komen. Het bar menu, bestaande uit thematische cocktails is ontworpen door Smith & Sinclair. De door hun ontworpen cocktail, de ‘Deluxe Tea Party Cocktail’, bestaat uit kamille, groene thee, pepermunt en gekruide drank, die wordt geserveerd met een citroenlollypop, verandert van kleur wanneer je er in roert. De ‘Just a Half a Cup of Tea’ cocktail is een cocktail dat bestaat uit een ‘foamy’ gin, earl gray en citures, afgemaakt met een ‘luidruchtige’ verrassing. Smith & Sinclair creëerden ook eetbare cocktails met gin, whisky en rum smaken. Klinkt spannend! De Wonderland Bar is gevestigd op het kunstplatform The Vaults in Waterloo’s metrostation in Londen.

Another surprising cocktail on the cocktail menu is the ‘Just a Half a Cup of Tea’, a foamy gin, earl grey and citrus cocktail topped with a noisy surprise. Smith & Sinclair

Alice in Wonderland thema

Eerder schreven wij over themarestaurants en concepten gebaseerd op de verhalen en avonturen van Alice in Wonderland. In 2011 schreven we over het Japanse designstudio Fantastic Design Works dat de avonturen uit het sprookje laat terug komen in het interieurontwerp van de Alice in Wonderland restaurants in Japan. In het restaurant tref je gekke decoraties en dramatische details uit het verhaal, zelfs de serveersters zijn gekleed in Alice kostuums. In 2010 richtte macaron-maker Ladurée een deel van Hausman Printemps, één van de warenhuizen in Parijs om tot een wonderland. Er was een grote theepot geïnstalleerd en er was ook een speciale ‘Alice in Wonderland’ doos met macarons te koop.

Bron: CultureWhisper

Website: Alice's Adventures Underground

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.