The Tasting Games | de lekkerste quizzen van Nederland

6-10-2020

  • The Tasting Games
  • The Tasting Games
  • The Tasting Games

Zet nog geen kruis door die avond met vrienden, de kookclub of familie. The Tasting Games combineert een online game met écht proeven. Door heel Nederland strijden foodies live tegen elkaar in de lekkerste pubquizzen door de smaken van hun tasting box te onderscheiden. Hoe competitief zijn jouw smaakpapillen? Download de gratis app, schrijf je in via de agenda en speel tegen vrienden of onbekende proevers. The tasting is on!

The Tasting Games | Whisk(e)y of cocktails proeven of chocolade testen?

The Tasting Games combineert de lol van een pubquiz met het lekkere van een proeverij in één app. Waar dan ook. Want met deze live games kan iedereen op een eigen locatie tegen elkaar proeven en quizzen. Deelnemers schrijven zich via de agenda in voor de game die bij hen in de smaak valt. Whisk(e)y proeven? Chocolade testen? Strijdend een compleet tapasmenu verorberen? Wat het ook wordt, via een livestream praat en proeft de quizmaster iedereen het spel door.

Wat heb je nodig voor deelname aan The Tasting Game?

Een tasting box levert thuis alles wat nodig is voor de tasting. Via een ticket kan bij sommige games ook met een beperkt aantal deelnemers op de spellocatie meegedaan worden, zodat het proeven altijd lekker en veilig gaat. Elke game heeft een unieke smaak. Zo kan de borrelaar thuis klassieke cocktails uitpluizen met Nederlands beste cocktailduo Tess Posthumus en Timo Janse. Of combineert de Bourgondiër port met kazen onder leiding van de experts van l’Amuse. Tijdens het proeven leren deelnemers via quizvragen binnen een uur alles over de smaken van hun thema. Slechts één proever gaat er met de winst vandoor. Inclusief prijs om van te watertanden.

De agenda van The Tasting Games vult zich constant met nieuwe competitieve tastings die live te spelen zijn. Buiten deze openbare games is het ook mogelijk om besloten competities te organiseren als (veilig) bedrijfsuitje of clubfeest. The Tasting Games maakt in samenwerking met merken als Jopenbier en Pierre spellen compleet op maat binnen de meest uiteenlopende thema’s. Van Nederlandse kost tot insecten eten of rum proeven.

De smaak te pakken? Bekijk de agenda met aankomende games op de website van The Tasting Games.

Website: The Tasting Games

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.