‘The Subway Series’ van Subway® Amerika

7-7-2022

  • Menu of the Subway SeriesMenu of the Subway Series
  • The Subway SeriesThe Subway Series
  • The All American Club - The Subway SeriesThe All American Club - The Subway Series
  • The Boss - The Subway SeriesThe Boss - The Subway Series
  • The Great Garlic - The Subway SeriesThe Great Garlic - The Subway Series

Subway® restaurants onthulde recent ‘The Subway Series’ in Amerika, een line-up van 12 geheel nieuwe signature sandwiches die je kunt bestellen op naam of nummer. Deze nieuwe sandwiches zijn volgens de Amerikaanse organisatie de perfecte combinatie van vlees, kaas, groenten, saus en versgebakken brood. Gasten kunnen deze nieuwe opties ontdekken naast hun geliefde ‘build-your-own customization’. Om de belangrijkste menu-update in hun bijna 60-jarige geschiedenis te vieren, nodigt Subway Amerika uit om deze subs op 12 juli te komen proeven, Subway geeft dan een miljoen gratis Subway Series sandwiches weg.

Een goed voorbeeld van hoe je nieuwe items op het menu kunt vieren! Waarom je gasten niet de items laten proeven op een manier waar de lokale pers over zal schrijven?

Leestijd: 2 minuten

Afgelopen zomer introduceerde Subway ‘Eat Fresh® Refresh’ en nu ‘The Subway Series’ in Amerika

De gloednieuwe Subway Series zet de transformatietocht voort die Subway vorige zomer begon met de Eat Fresh® Refresh, waarbij meer dan 20 nieuwe en vernieuwde ingrediënten op het menu werden gezet. Sindsdien heeft Subway’s team van culinaire experts meer dan een jaar lang zes decennia broodjeservaring toegepast en honderden recepten getest om de 12 broodjes te creëren die een plek op het menu van The Subway Series hebben gekregen. Elk recept is gemaakt om maximale smaak te leveren en de vernieuwde ingrediënten van het merk op nieuwe manieren te benadrukken. Subway heeft ook een nieuw menu en bestelsysteem geïntroduceerd dat het voor gasten makkelijker maakt om te bestellen. In plaats van het kiezen van ingrediënten en toppings tijdens het bestelproces, zeggen gasten gewoon een sandwichnummer of naam en six-inch of footlong.

Op 12 juli van 10.00 uur tot 12.00 uur lokale tijd delen ze tot een miljoen 6-inch Subway Series gratis uit

Terwijl gasten nog steeds hun go-to customized klassieker kunnen bestellen, moedigt Subway fans in heel Amerika aan om de beste sandwich te proberen. Op 12 juli van 10.00 a.m. tot 12.00 uur p.m. lokale tijd, zullen een miljoen gratis 6-inch Subway Series subs worden aangeboden in heel Amerika. Gasten hebben de mogelijkheid om tijdens deze periode een deelnemende Subway-locatie te bezoeken en één gratis broodje uit de 12 nieuwe Subway Series broodjes te kiezen.

“De Subway Series is de meest ambitieuze onderneming in de geschiedenis van het bedrijf, omdat we de bijna 60 jaar oude blauwdruk veranderen die heeft geholpen om Subway een wereldwijd fenomeen te maken,” zegt Trevor Haynes, President, Noord-Amerika bij Subway. “De Eat Fresh Refresh van afgelopen zomer legde de basis om een betere Subway te bouwen, en nu verbetert ‘The Subway Series’ de hele Subway-gastervaring – het bewijs dat we blijven verbeteren. Of je het maken van broodjes nu aan ons overlaat of hunkert naar je eigen creatie, er zijn meer redenen dan ooit om bij Subway langs te komen.”

De categorieën van ‘the Subway Series’

Elk van de Subway Series sandwich recepten brengt het beste van Subway naar boven, gebruikmakend van, volgens hun, het beste brood, eiwit en add-ons in de geschiedenis van het merk. Complementaire smaken en een deskundig uitgekiende balans van eiwitten, kaas, sauzen en verse groenten zijn ontworpen om de smaak en het verlangen te maximaliseren. Het menu van de Subway Series is onderverdeeld in vier categorieën met elk drie sandwiches:

Cheesesteaks: #1 The Philly, #2 The Outlaw™, #3 The Monster™

Italianos: #4 Supreme Meats, #5 Bella Mozza, #6 The Boss

Kip: #7 The MexiCali, #8 The Great Garlic™, #9 The Champ™

Clubs: #10 All-American Club®, #11 Subway Club®, #12 Turkey Cali Club™.

Website: Subway

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.