De grootste menu update ooit van Subway® | Eat Fresh Refresh™

8-7-2021

  • Eat Fresh Refresh menu factsheet Subway
  • Eat Fresh Refresh menu factsheet Subway
  • Steak Cali Fresh - part of the Eat Fresh Refresh menu
  • Subway Club
  • Turkey and Steak Cali Fresh part of the Eat Fresh Refresh menu

Ze gaan zelfs alle restaurants in Amerika sluiten op 12 Juli om voor te bereiden op Eat Fresh Refresh™ update en op de One Million Sub Sandwich Giveaway op 13 Juli. Subway® restaurants hebben recentelijk aangegeven dat ze de grootste verandering gaan maken in de geschiedenis van het merk. Wat neer komt op verbeteringen in bijna elk gerecht en digitale verbeteringen implementeren om de ervaring van de gast te verbeteren. De Eat Fresh Refresh™ wordt geïmplementeerd in alle restaurants in de VS op 13 Juli. Bijzonder, de sluiting van alle 10.000 plus Subway’s in het land voor de Refresh Break en de One Million Sub Sandwich Giveaway de volgende ochtend. Deze giveaway is om mensen aan te moedigen om de nieuwe veranderingen te komen zien en proeven.

Wij zijn benieuwd wanneer deze Eat Fresh Refresh™ in Europa kan worden ervaren en geproefd!

Leestijd: 3 minuten

Twee nieuwe vers gebakken broden | Artisan Italian and Hearty Multigrain

Vanaf 13 Juli kunnen de Amerikanen de Eat Fresh Refresh™ in alle Subway restaurants in de VS ervaren en proeven. Meer dan 20 menu items worden geüpdatet, inclusief elf nieuwe en verbeterde ingrediënten, zes nieuwe of terugkerende broodjes, en vier vernieuwde bekende broodjes. Een hoogtepunt in deze veranderingen zijn twee nieuwe vers gebakken broden – Artisan Italian en Hearty Multigrain. Subway heeft gewerkt met een paneel van bakkers om samen in de loop van twee jaar de perfecte nieuwe broodrecepten en bakmethodes te creëren.

One Million Sub Sandwich Giveaway op 13 Juli van 10:00 tot twaalf uur ‘s middags

Als deel van de Eat Fresh Refresh™ onthulling, worden fans van Subway geconfronteerd met een sluiting op 12 juli vanaf 6 ’s avonds. Meer dan 10.000 Subway restaurants in het land zullen vanaf 6  uur lokale tijd dichtgaan voor de Sandwich Artists™ om hun de tijd te geven om alles klaar te zetten voor de Eat Fresh Refresh lancering. Wanneer de restaurants openen op 13 Juli, zal Subway tot een miljoen gratis subs weggeven van tien uur s ’ochtends tot twaalf uur ‘s middags, lokale tijd. Gasten kunnen elke Subway bezoeken die meedoet en een gratis nieuwe sub van 15 cm krijgen, de Turkey Cali Fresh Sub. (Bij de restaurants die meedoen, mogen de eerste 50 gasten die binnenkomen vragen voor een gratis Turkey Cali Fresh sub. Extra’s zijn niet inbegrepen. Geen additionele kortingen/coupons toepasbaar.)

Betere en nieuwe menu items bij de Eat Fresh Refresh™

De nieuwe menu items bestaan o.a. uit smakelijk nieuwe sauzen, broden en vleeswaren. Ingrediënten die opvallen zijn de nieuwe dun gesneden ham en kalkoen, de gerookte spek, avocado, prijs winnende artisanaal BelGioioso® Fresh Mozzarella, en een unieke, pittige MVP Parmesan Vinaigrette™. Naast de nieuwe ingrediënten debuteert Subway chefs specials die smaken combineren om een perfecte bite te creëren, zoals de Turkey Cali Fresh,  Steak Cali Fresh en All-American Club™. (Bij restaurants die meedoen. Turkey Cali Fresh subs worden alleen gemaakt op bestelling op vers gebakken brood met verse mozzarella.)

Verbeterde gasten ervaring

Subway maakt de digitale bestel ervaring simpeler en intuïtiever door gasten te ontmoeten waar zij zich bevinden of dit nu in de Subway App is, op Subway.com of bij bezorgpartners. Deze verbeteringen geven dezelfde aanpasbare en consequente ervaring die wordt ondervonden in de Subway restaurants. De geüpdatete Subway App heeft een nieuwe dashboard, verbeterde bestelstroom en inzicht in de items die niet meer op voorraad zijn met verdere updates gepland in de herfst. Daarnaast gaat Subway Delivery lanceren in bepaalde regio’s in de VS en zullen gasten met de Subway App en via Subway.com kunnen bestellen, wat ze toegang geeft tot de nieuwe en verbeterde menu items. Gasten die Subway bezoeken zullen ondervinden dat de design in de restaurants ook veranderd is, maar de Sandwich Artists™ staan klaar om het nieuwe menu en de verbeterde restaurant ervaring te serveren.

Website: Subway

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.