The Standard | Stowaway program

28-2-2018

Steeds meer mensen vinden hun weg naar Airbnb, het is aan de hotelsector om hierop te reageren. The Standard Hotels, dat een aantal hotels in Amerika heeft, introduceerde daarom het Stowaway program. Met dit programma richten ze zich op gasten die op zoek zijn naar een langdurig verblijf, wanneer ze voor één van hun hotels kiezen zijn er verschillende voordelen waar gebruik gemaakt van kan worden.

Stowaway program

Gasten die langer dan een week verblijven in één van de vijf locaties van  The Standard (Downtown LA, Hollywood, Miami, High Line of East Village) zullen het gevoel krijgen dat ze thuis zijn. Zo hebben ze de beschikking over een persoonlijke conciërge, toegang tot een Tesla voor een ritje door de stad, gegarandeerde restaurantreserveringen, een snackmand gevuld met gezonde snacks, fitnessfaciliteiten en nog meer. Als dat nog niet genoeg, ontvangen ze ook nog eens tot 40% korting op de kamerprijs.

Met het Stowaway program richt de hotelgroep zich op gasten die op zoek zijn naar een langdurig verblijf. Eerder konden ze via het Standard Time programma al aangeven wanneer zij in- en uit wilden checken bij het hotel. Dit nieuwe programma kan gezien worden als de volgende stap in het creëren van een ultiem thuis gevoel voor hun gasten.

Website: Standard Hotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.