The Repour smart stopper | ´verse´ wijn, iedere keer opnieuw

14-11-2016

‘The Repour smart stopper’ is de nieuwste innovatie op het gebied van wijn. Deze stopper zorgt ervoor dat je, je wijn na opening gerust nog een aantal dagen, weken en zelfs maanden kunt laten staan.

Plaats de slimme stopper op de fles en de unieke technologie zorgt ervoor dat nagenoeg alle zuurstof uit de fles verdwijnt.

The Repour – zuurstof niveau onder de 0,05%

Uit onderzoek blijkt dat de ‘Repour’ het zuurstofniveau tot maar liefst 0,05% weet te verlagen – dit is significant lager dan ander wijn bewaarproducten. De Repour maakt het dus mogelijk om je favoriete wijn langer te bewaren.

Hoe werkt de Repour?

De technologie achter het product is simpel. Het zuurstof absorberend materiaal in de Repour haalt continue de zuurstof uit zowel de lucht boven de wijn als uit de wijn zelf. Dit proces zorgt ervoor dat het zuurstof niveau onder de 0,05% uitkomt! Dit betekent dat de volgende keer als je slechts één glas van je favoriete wijn wilt drinken je hier net zoveel van kunt genieten. Je zult hem zelfs moeten decanteren.

Kickstarter

Over 14 dagen moet het totale bedrag van $ 15.000,= binnen zijn. Hiervan is nu 76% gefinancierd. Dit betekent dat er nog wat financiële support nodig is. Wil jij dit project helpen slagen? Bezoek dan de website van Kickstarter.

Website: The Repour

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.