The Pizza Show | De beste Italiaanse pizzabakker inclusief glutenvrije pizza’s bij Lofi

6-2-2020

  • The Pizza Show bij Lofi in Amsterdam

Smullen van echte Italiaanse pizza en ondertussen achter de geheimen van ’s werelds beste pizzaiolo komen? Dat kan vanavond en morgenavond (6+7 februari) want dan is pop-up ‘The Pizza Show’ in Amsterdam. In dit pop-up restaurant worden de pizza’s bereid door de speciaal voor deze gelegenheid overgevlogen Master Pizza Champion 2019, Raffaele Gentile. Tijdens een live dining experience komt de pizza lover volledig aan zijn of haar trekken.

Tijdens ‘The Pizza Show’ wordt Lofi Amsterdam omgetoverd tot een stukje Italië. Voor dit event komt de Master Pizza Champion 2019 en kampioen gluten free pizza, Raffaele Gentile, speciaal naar Amsterdam. In een voor deze gelegenheid tot pop-up Pizzarestaurant omgetoverde omgeving wordt je ondergedompeld in een Italiaans avondje metlive muziek, een pizza proeverij en Italiaanse geheimen. Dit is de eerste editie van de pop-up, en het idee is om de pop-up vaker plaats te laten vinden indien succesvol! En aangezien er nog maar een paar plekken vrij zijn….

Leer bij Lofi in Amsterdam de geheimen van een pizzaiolo

Odin Giannatiempo zette dit idee op samen met Claudio Gerardi, die hem ondersteunt bij alles wat er in de keuken speelt. Na hun succes met Het Pizza festival, komt er nu ook The Pizza Show voor iedereen die gek is op pizza en altijd al eens heeft willen weten hoe het deeg van zijn pizza wordt bereid, waar de ingrediënten vandaan komen en wat het verhaal is van een echte pizzaiolo. Dit is je kans om eindelijk achter deze geheimen te komen.

Er is een gelimiteerde capaciteit van 200 gasten per avond. Dus wees er snel bij!

Website: The Pizza Show

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.