The Milk Train Café | Softijs in een wolk van suikerspin

25-10-2016

In Londen kun je bij The Milk Train Café bijzonder softijs bestellen. Hier serveren zij speciale smaken softijs in een wolk van suikerspin. ‘Asian flavours, London style!’ Het café ging eind juli open en is razend populair.

The Milk Train Café

Open je Instagram en zoek op #milktrain of kijk op de Instagram van Milk Train Café, dan snap je direct waardoor het ijs in de suikerspin zo goed in de smaak valt bij iedereen. Het ziet er simpelweg gewoon erg leuk uit! Nadat je een keuze hebt gemaakt bij The Milk Train wordt allereerst de suikerspin gemaakt. Deze wordt in een ijshoorntje gedaan om vervolgens één van de drie smaken softijs toe te voegen. Dit kan vanille, hojicha (geroosterde groene thee) of matcha (groene thee) zijn. Om het compleet te maken kan het softijs nog afgetopt worden met popcorn, gekruimelde Oreos of chocoladesaus.

Niet alleen zullen de smaken van het ijsje bij velen al het water in de mond doen laten lopen, het ijsje is ook een hit op de sociale media. En laten we eerlijk zijn, soms zeg een foto meer dan duizend woorden!

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.