The Loop | Instagrammable ‘horchata and churros’

26-10-2017

The Loop verkoopt churros in Wesminster, CA. Zij hebben een Instagram hit met hun speciale ‘loop’-churros die ze plaatsen in een horchata. Een horchata is een Spaans drankje, een melkachtige substantie uit de regio Valencia, gemaakt van amandelen, water en suiker.  Bij the Loop gebruiken ze geactiveerde houtskool in hun horchata, met als effect een instagrammable ‘horchata and churros’.

Instagrammable ‘horchata and churros’

Het was een idee van één van de eigenaren van The Loop, Jed Cartojano, die op zoek was naar een klassieke horchata om aan zijn menu toe te voegen en dit wilde hij op een creatieve manier doen. Gezien de vele foto’s op Instagram lijkt dat wel gelukt. The Loop gebruikt geactiveerde houtskool in het drankje, die de smaak niet beïnvloed maar volgens hun wel een voedzaam element aan de horchata toevoegt. Het resultaat is een drank die overgaat van zwart tot grijs en vervolgens naar wit. The Loop heeft van een klassiek drankje, de horchata, een instagrammable drankje gemaakt! De ‘loop’-churros worden trouwens ook met softijs geserveerd. Bekijk hier het video van The Loop.

Website: The Loop

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.