The Footprint Battle speciaal voor Amsterdamse hotels

25-11-2019

  • The Footprint Battle Amsterdam Hotel Special

Green Key, Green Globe, Green Engage, ISO9001, BREEAM. Welke stappen je al wel of niet gemaakt hebt om je hotel te verduurzamen, hoe zit het met je personeel? Hoe betrokken zijn zij bij duurzaamheid en jouw groene ambities? Betrek op een leuke en laagdrempelige manier je medewerkers bij duurzaamheid. In deze duurzaamheidsbattle gaan teams van Amsterdamse hotels 40 dagen de strijd aan wie de eco voetafdruk het meest kan verkleinen. Thuis en op werk!

Leuk idee om je personeel te betrekken bij duurzaamheid met The Foodprint Battle. En altijd goed om een prijs te winnen toch?

Wat houdt ‘The Footprint Battle’ in?

Duurzaamheidscompetitie: in 40 dagen een kleinere voetafdruk; Thema’s: energie, voedsel, vervoer, afval en water; Elke week nieuwe mini-Challenges voor extra uitdaging; Online tool: persoonlijke Footprint scan, voortgang, ranking, online community; Inspiratie via nieuwsbrieven, online community en events; Ranking: meest duurzame medewerker, team en hotel; Events: inspirerende kick-off en feestelijke afsluiting.

Deze unieke Battle biedt jouw hotel de volgende voordelen: meer betrokkenheid van je medewerkers bij duurzaamheid en draagvlak vergroten voor duurzame ambities van je hotel; teambuilding: samen duurzaam bezig zijn schept een band; vergroot medewerkerstevredenheid door de fun factor; competitie-element en teamopdrachten; vergroting bewustwording, kennis en handelingsperspectief op het gebied van duurzaamheid thuis en op werk; exposure: laat zien dat je duurzaamheid belangrijk vindt, intern en extern.

Voor deelname moet je het hotel aanmelden voor 15 januari 2020! Neem contact op met één van de mensen achter de Footprint Battle voor de kosten van deelname, Dieuwke Reuvers: 0637296007, dieuwke@footprintchallenge.nl. Per hotel mogen maximaal 3 teams meedoen en per keten maximaal 5 teams. Een team bestaat uit 3 tot 15 medewerkers en per extra team krijg je korting op de teamprijs. De Footprint Battle gaat door bij minimaal 15 teams. Meer zijn van harte welkom, des te groter de impact! Indien de battle doorgaat dan is de kick-off in de week van 24 februari en start het op maandag 2 maart en eindigt vrijdag 10 april. In de week van 20 april wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Website: The Footprint Challenge

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.