The Drinkworks® Home Bar by Keurig® | Cocktails, ciders, wijn en meer

18-11-2019

  • The Drinkworks® Home Bar by Keurig®
  • The Drinkworks® Home Bar by Keurig®
  • The Drinkworks® Home Bar by Keurig®
  • The Drinkworks® Home Bar by Keurig®

‘The Drinkworks® Home Bar van Keurig®’ is het eerste apparaat in zijn soort dat innovatie combineert met gebruiksvriendelijk design, waardoor het voor consumenten makkelijk is om thuis cocktails van barkwaliteit te maken met één druk op de knop. De Drinkworks Drinkmaker berekent de exacte hoeveelheid water en koolzuur die nodig zijn voor elke gepatenteerde Drinkworks-pod. Het portfolio van Drinkworks bevat meer dan twintig verschillende recepten gemaakt samengesteld door interne cocktailshakers en drankwetenschappers. Zij hebben bijvoorbeeld pods voor klassiekers zoals de Moscow Mule en de Old Fashioned, aangevuld met nieuwere aanbiedingen zoals Lemon Bubbly en Whiskey Sour.

‘The Drinkworks® Home Bar van Keurig®’ is op dit moment alleen nog maar beschikbaar in Californië, Florida en Missouri. We vragen ons af wanneer we de eersten in hotel lobby’s of hotelkamers gaan zien en natuurlijk in Europa!

Achter ‘The Drinkworks Home Bar by Keurig’

Drinkworks® is een drankinnovatiebedrijf met de focus op gebruiksvriendelijkheid, dat nieuwe manieren bedenkt en ontwikkeld om eenvoudig thuis van verschillende drankjes van barkwaliteit te kunnen genieten. ‘The Drinkworks Home Bar van Keurig®’ is het eerste apparaat in zijn soort dat is ontworpen om cocktails, ciders en andere drankjes te maken op basis van pods en met één knop. Drinkworks is een joint venture tussen Keurig Dr Pepper (KDP) en Anheuser-Busch InBev, en streeft ernaar om de hele drinkervaring, van aankoop tot creatie, makkelijker te maken. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Bedford (Massachusetts) en vestigingen in Williston (Vermont).

InBev Anheuser-Busch is een beursgenoteerd bedrijf gevestigd in Leuven, België, met secundaire noteringen op de effectenbeurzen van Mexico en Zuid-Afrika en met Amerikaanse certificaten op de New York Stock Exchange. Bier, waar InBev mee is begonnen, brengt al duizenden jaren mensen samen. Hun gevarieerde portfolio van ruim 500 biermerken omvat de wereldwijde merken zoals Budweiser®, Corona® en Stella Artois® en de merken Beck’s®, Castle®, Castle Lite®, Hoegaarden® en Leffe® en nog veel meer lokale kampioenen.

In 2015 schreven we al over het Keurig KOLD systeem waarmee je, in slechts 8 seconden, je eigen frisdrank maakt. Een apparaat wat in menig hotellobby en kamer wordt gebruikt als de vervanger voor de minibar. Keurig Dr Pepper (KDP) is een toonaangevend koffie- en drankbedrijf in Noord-Amerika. KDP bekleedt leidende posities in frisdranken, speciale koffie en thee, water, sap en sapdranken en mixers, en brengt het nummer 1 koffiezetsysteem in de VS op de markt. Met een breed assortiment warme en koude dranken die aan vrijwel elke behoefte van de consument voldoet, zijn de belangrijkste KDP-merken Keurig®, Dr Pepper®, Green Mountain Coffee Roasters®, Canada Dry®, Snapple®, Bai®, Mott’s®, CORE® en The Originele Donut Shop®.

 

Website: Drinkworks

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.