Is het Keurig KOLD systeem een vervanger van de minibar?

3-11-2015

Met het Keurig KOLD systeem maak je, in slechts 8 seconden, je eigen frisdrank. Een mogelijke vervanger voor de minibar?

Hoe werkt de machine?

Het systeem is gebaseerd op koffieautomaten zoals de Nespresso-machine en de Senseo. De leverancier biedt diverse smaken frisdranken in de vorm van een pad. Je kiest één van je favoriete frisdranken uit. Je stopt de pad in de machine en doormiddel van de druk wordt het water door de pad heen gedrukt. De machine is in te stellen op je favoriete temperatuur zodat je een naar eigen wens gekoeld glas fris krijgt. Het koolzuur wordt gemaakt zonder de hulp van een koolzuurpatroon, waardoor hij vriendelijk is in gebruik.

Je kunt verschillende drankjes maken met het Keurig KOLD systeem

De makers hebben inmiddels overeenkomsten met verschillende soda leveranciers, zoals bijvoorbeeld Coca-Cola. Daarnaast kan het Keurig KOLD systeem verschillende dranken bereiden, frisdranken, ijsthee’s, water met smaakjes en sportdranken.

Minibar

Het systeem lijkt een ideale vervanger voor de minibar. Het enige wat je hoeft te verzorgen op de kamer is de aanwezigheid van voldoende frisdrank pads. Vooral de stap van de eindafrekening en het aanvullen zal veel tijd besparen.

Website: Keurig

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.