The Check Out Suite voor Valentijnsdag | Check out van je social media en check in deze hotelkamer

12-2-2019

  • The Check Out SuiteThe Check Out Suite
  • The Check Out SuiteThe Check Out Suite
  • The Check Out SuiteThe Check Out Suite
  • The Check Out SuiteThe Check Out Suite

Weer een hotel dat inspeelt op de social media verslaving van hotelgasten! Op 14 februari hebben gasten van deze ‘Check Out Suite’ de kans om een uniek verblijf te ervaren in Hotel Bellora in Gothenburg, Zweden. Er is alleen één voorwaarde, je zult gedurende het verblijf dan wel offline moeten blijven. Het hotel introduceert namelijk ’s werelds eerste hotelkamer waarvan de prijs wordt bepaald aan de hand van hoeveel tijd je besteed online. Dus, Check-in en daarna uitchecken!! De reden waarom het hotel dit gedrag stimuleert is omdat het vindt dat men meer tijd met elkaar moet besteden in plaats van tijd besteden door naar een scherm te staren. Jammer genoeg kun je je alleen niet meer voor een verblijf inschrijven. Gave manier om je naamsbekendheid te vergroten!  

 

The Check Out Suite | Hotel Bellora

‘The Check Out Suite’ is een samenwerkingsverband  tussen Hotel Bellora en de Zweedse verzekeringsmaatschappij Länsförsäkringar, die de lamp Skärmfrip heeft ontwikkeld. De lamp maakt gebruik van een technologie die meet hoeveel tijd jij op het internet en social media besteed. Hoe meer tijd je op het internet besteed, hoe sneller de kleur van de lamp van wit naar rood gaat. Op 14 februari hangt de lamp in de ‘Check Out Suite’ van Hotel Bellora om zo de prijs te kunnen bepalen van de kamer. Hoe meer je online bent hoe duurder de kamer wordt, en maak je dus helemaal geen gebruik van het internet dan is je kamer gratis!

Zo werkt de Skärmfrip lamp

De Skärmfrip lamp is verbonden met Wi-Fi en meet op die manier hoeveel tijd jij online besteed zoals onder andere op Instagram, Facebook, YouTube, SnapChat and Twitter. De lamp verandert geleidelijk van kleur, van wit naar rood. De prijs van de kamer wordt verhoogd naar mate de lamp van kleur veranderd, beginnend bij 0 SEK ( Zweedse Kronen) tot wel 20 SEK ( 1,91 EUR) per minuut. Nadat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid schermtijd van 30 minuten per persoon ( 2 uur voor een familie van 4 personen) is overschreden kleurt de lamp volledig rood en moet de volledige prijs van de The Check Out Suite betaald worden.

Over Hotel Bellora

Hotel Bellora is een boutique hotel met een stijlvol Italiaans restaurant en een bar. Het hotel heeft 98 kamers verdeeld over zeven verdiepingen. Het maakt deel uit van de ESS Group in Zweden, zij creëren bestemmingen waar je altijd naar terug wilt gaan! Unieke plaatsen gevormd door unieke individuen. Deze groep is 11 jaar geleden begonnen met hotels in Ystad Saltsjöbad, gevolgd door Falkenberg Strandbad, Hotel Pigalle en Bellora in Göteborg, The Steam Hotel in Västerås, Villa Strandvägen in Ystad en als laatste, maar zeker niet de minste, MJ’S in Malmö.

 

Website: Hotel Bellora

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.