The Blind Faith Upgrade-kit | Gelanceerd in Hotel Ramada in Ajmer

6-4-2018

Isobar India, het digitale bureau van Dentsu Aegis Network, heeft ‘The Blind Faith Upgrade’ kit geïntroduceerd, een doordacht en op visueel gehandicapten gericht initiatief. Dit initiatief is een duurzame stap in de richting van toegankelijk toerisme en onderzoekt de uitdagingen waar visueel beperkte reizigers mee te maken hebben en stelt het hotel in staat om snel en goedkoop kamers om te bouwen tot een veilige hotelkamer voor visueel gehandicapten. Het initiatief werd voor het eerst geïntroduceerd in Hotel Ramada, Ajmer in India.

The Blind Faith Upgrade kit | Open source

Isobar India kijkt naar uitbreiding van het initiatief naar andere hotels en toeristische voorzieningen in India en andere landen waar toegankelijkheid een grote zorg is. In dit kader zoeken zij samenwerking met partners in vele sectoren op nationaal, regionaal en internationaal niveau.

In het licht van de groeiende bewustwording voor toegankelijk toerisme in India en de alarmerende verhouding van 1 op de 250 hotelkamers die toegankelijk zijn voor gehandicapten ten opzichte van het totale aantal hotelkamers, introduceerde Isobar ´the Blind Faith Upgrade´ kit in Hotel Ramada in Ajmer. De kit bevat Braille-labels die elke telefoon kunnen omzetten in een Braille-compatibele telefoon, herbruikbare bestratingstegels en brailleliteratuur met audio-assistentie. Beschikbaar voor aankoop op theblindfaithupgrade.com. De kit is een open source wat betekent dat andere hotels het kunnen aanvragen!

Isobar krijgt enorme positieve feedback, de hierboven getoonde video is al meer dan 1 miljoen keer bekeken sinds de lancering. Het is een nuttige innovatie die gasten met een visuele beperking een flexibele en aanpasbare oplossing biedt.

Website: The Blind Faith Upgrade

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.