Terrastour & Quarantaine Festival | Bagels & Beans viert heropening

29-5-2020

  • Terrastour - heropening Bagels & Beans
  • Quarantaine Festival - Bagels & Beans
  • Welkom terug abri - Bagels & Beans

Achter de schermen wordt in de horeca al weken toegewerkt naar een heropening die past binnen ‘het nieuwe normaal’. Na het startschot van premier Rutte heeft ook Bagels & Beans (met 81 vestigingen een belangrijke her-ontmoetingsplek) hard gewerkt om de realiteit in te passen in de ruimtes en de looproutes. De koffie en de bagels zijn nog steeds zoals vanouds, maar de nieuwe, creatieve, ándere oplossingen zullen er beslist aan bijdragen dat de liefde voor bagels en koffie heel-misschien-toch-nog-eventueel-uiteindelijk kan overslaan naar liefde voor elkaar…

Terrastour

Om allereerst de diehard bagelfans weer uit te nodigen lanceerde Bagels & Beans deze week een videocampagne. Die laat zien hoe het er vanaf 1 juni uit ziet: tafeltjes zowel binnen als buiten op anderhalve meter, natuurlijk, maar ook een host die de gasten het juiste tafeltje aanwijst en de vertrouwde tafelservice op gepaste afstand, plus loopaanwijzingen voor take-away.

De blije gezichten op de terrassen komen van de zon en de muziek. Onder de video namelijk de nieuwste, toepasselijke song ‘Oude Normaal’ van singer-songwriter Mel@nie, die het nummer schreef tijdens haar thuisquarantaine. Het pop-up optreden van haar bij één van de Bagels & Beans terrassen op 1 juni wordt uitgerold in de vorm van een heuse Bagels & Beans Terrastour met een trits artiesten die ook al niet kon wachten om weer even live in het zonnetje te spelen. De officiële touragenda wordt niet gepubliceerd, om eventuele toelopen te vermijden, laat je maar gewoon verrassen.

Bekijk hier de videocampagne over het nieuwe normaal bij Bagels & Beans. De tekst gaat verder onder de video.

City-abri’s en snelwegmasten

De komende twee weken voert Bagels & Beans nog meer zichtbaar campagne via de bewegende city-abri’s en snelwegmasten door het land van exploitant Hillenaar Outdoor. Op eigenwijze bagelwijze, met een knipoog naar de richtlijnen van het OMT: ’15 bagels tussen jou en mij houden’, ‘Ego’s op 1,5 meter graag’ en ‘Tengels gewassen?’ vormen er een paar. De bagels en andere producten zijn digitaal geanimeerd en laten zien hoe social distancing er in de praktijk bij Bagels & Beans uitziet.

De input voor die billboards kwam gedeeltelijk tot stand via de inzendingen van de schare trouwste Bagels & Beans-fans (waarvan weer een uitgebreidere selectie ingezonden boodschappen de hele dag op dinsdag 2 juni te zien zal zijn op het billboard langs de A5 bij Amsterdam), en dienen uiteraard om de harten onder de riemen van alle Nederlanders gestoken te houden.

Quarantaine Festival

Om de toegestane veranderingen verder te vieren wordt deze laatste dagen voor 1 juni digitaal uitgeweid met ‘Het Quarantaine Festival’ via de Instagram Livestream van Bagels & Beans. Van 25 t/m 31 mei worden de volgers dagelijks om 20:00 uur getrakteerd op een livestream met muziek van o.a. 3FM Talent Ten Times a Million, meditatiezanger Dennis Kivit, singer-songwriter Melanie Reindertsen, een yogales of creatieve workshop. Het festival is te volgen via het Instagram account van @bagelsbeans.

Website: Bagels & Beans

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.