Tequila wolk | Hé Visit Mexico, in Nederland regent het ook vaak!

3-4-2017

Terwijl de meeste toeristische video’s vooral de aandacht focussen op de mooie stranden, interessante uitzichten en warme temperaturen, kwam het toeristen bureau Visit Mexico met een outside-the-box idee. Om meer Duitse bezoekers naar Mexico te trekken, ontwikkelde Visit Mexico en reclamebureau Lapiz een tequila wolk, een wolk die tequila regent. Voor sommige Duitse tequila liefhebbers kwam een droom uit.

Over de tequila work

De tequila wolk was gemaakt met behulp van ultrasone luchtbevochtigers die tequila omzet in zichtbare mist. Condensatie zorgde ervoor dat de tequila regen in de mond of in het glas van de bezoekers onder de wolk viel. Vraag  je je af hoe dit er aan toe ging? Bekijk dan de video.

Vorige maand, presenteerde reclamebureau Lapiz de tequila wolk in de contemporary art space Urban Spree (Berlijn). Elke keer als het regende in Berlijn, kwam er tequila regen uit de wolk. Aangezien Duitsland in de top vijf staat van landen die in Mexico het meeste tequila kopen, werd voor deze reclame tequila gebruikt. Volgens ons zijn er genoeg Tequila liefhebbers die ook graag onder deze wolk willen staan, Visit Mexico!

 

Website: Urban Spree

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.