Televisieseries openen pop-up restaurants | Gilmore Girls pop-up van Luke’s Diner

14-10-2016

Beroemde televisieseries openen pop-up versies van hun restaurant in ‘real live’. Op 25 november worden er in beperkte oplage nieuwe afleveringen (4) van Gilmore Girls uitgezonden op Netflix. Ter gelegenheid van deze openingen sponsorde Netflix de pop-up’s van Luke’s Diner uit de show. In heel Amerika werden rond de 200 coffeeshops en cafeetjes getransformeerd tot Luke’s Diner, dit alles om de 4 nieuwe afleveringen van Gilmore Girls, ‘A year in the Life’, te promoten.

Televisieseries openen pop-up

Hoe zag dat eruit en hoelang kon je er terecht? Kon je de acteurs ontmoeten? Volgens een artikel op Thrillist was alleen een kartonnen Luke waarmee je op de foto kon, jammer! Maar wel op 200 plekken in Amerika en slechts één ochtend! Netflix gaf als promotie tijdens de pop-ups, gratis koffie, ‘Luke’s Diner’ hoeden en schorten voor het personeel weg en een ‘leuke verrassing’. Dit bleek een  koffiemok te zijn met de leukste quotes van Lorelai Gilmore. Check de Instagram hashtag.

In het artikel staat ook dat er al meer pop-up versies van bekende televisieseries zijn geweest, zoals een Friends pop-up in SoHo om het 20-jarige bestaan van de show te vieren. Misschien een inspiratie voor Nederlandse televisieseries om hun restaurant of bar te openen in de echte wereld! Er zijn vast genoeg restaurants, bars en cafés die hieraan mee willen werken.

Bron: Thrillist

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.