Tapperij De Eeuwige Jeugd | Brouwerij, cocktailbar, karaokebar, spelletjes café en proeflokaal

31-10-2019

  • Tapperij De Eeuwige Jeugd
  • Tapperij De Eeuwige Jeugd
  • Tapperij De Eeuwige Jeugd
  • Tapperij De Eeuwige Jeugd
  • Tapperij De Eeuwige Jeugd
  • Tapperij De Eeuwige Jeugd
  • Tapperij De Eeuwige Jeugd
  • Tapperij De Eeuwige Jeugd

Tapperij De Eeuwige Jeugd op de Linnaeusstraat in Amsterdam is vanaf morgen open! De nieuwe stek van de Amsterdamse brouwerij is een tapperij, cocktailbar, spelletjes café, karaokebar en proeflokaal in één. Speciaalbieren op de tap, snacks uit de keuken, een ruim terras en maar liefst vier verschillende ruimtes waar je terecht kan voor ongedwongen borrelen, spannende duellen en af en toe een dansje. Zoals de eigenaren aangeven: De Eeuwige Jeugd zit van binnen, dus haal eruit wat erin zit. ”Oud worden kan altijd nog’’!

“Leuk, nog een voorbeeld van horeca in combinatie met karaoke en spelletjes. Zullen we hier de komende tijd nog meer voorbeelden van tegen gaan komen? Wij denken van wel!”

Café de Lellebel & de Gluiperd

Iets minder dan een jaar geleden begon voor de mannen achter ‘brouwerij de Eeuwige Jeugd’ een nieuw avontuur. Zij namen de uitdaging aan om van een monumentaal pand aan de Linnaeusstraat in Amsterdam Oost een thuis te maken. De oppervlakte van ruim 477 m2 is onderverdeeld in verschillende ruimtes die zijn ingericht aan de hand van de karakters van bieren uit het assortiment. Vrouwelijk en zoet is café de Lellebel, die met eigen ingang en tap perfect is voor verjaardagen, afstudeerborrels en bedrijfsuitjes. Een paar treden naar boven kan je terecht voor bord spellen of een potje dart en helemaal naar beneden kan je los bij de Gluiperd. Luidkeels zingen bij de karaoke, shuffleboarden, open mic, het mag allemaal.

Tapperij De Eeuwige Jeugd | Eigen pilsener, frisse homemade lemonades en poutines

Natuurlijk vind je hier de Gladjanus, Bullebak, Lellebel, Bokkelul, Nitwit, Gluiperd en Belhamel op de tap. Maar ook andere speciaal bieren van andere brouwerijen door het hele land en heuse bier-cocktails komen hier de bar over. Voor de Tapperij is nu ook voor het eerst een eigen pilsener gebrouwen en zijn er frisse homemade lemonades. Om je honger te stillen is er gekozen voor een menu met iets heel bijzonders erop. Naast jouw favoriete snacks serveren ze hier poutines. Deze biologische frieten kan je met verschillende soorten toppings bestellen. En op zondag eten we pannenkoeken.

Je kan vanaf 1 november 2019 van maandag t/m zondag bij Tapperij de Eeuwige Jeugd terecht.  Doordeweeks van 15.00 tot 1.00 en op vrijdag en zaterdag gaan de tafels aan de kant en kan er gedanst worden tot 3.00. Hou vooral de Facebook pagina in de gaten. Er zullen geregeld filmavonden, pub quizes en live voetbal events worden gehouden.

Over Brouwerij de Eeuwige Jeugd

In 2016 werd brouwerij de Eeuwige Jeugd opgericht vanuit de droom om wat vaker het kind in mensen naar boven te halen. De karakters van het 6-aantal bieren waaruit het assortiment inmiddels bestaat kunnen je soms net dat zetje in de rug geven wat je daarvoor nodig hebt. Zo kan de ‘Lellebel’ je helpen de bloemetjes buiten te zetten, is de ‘Gladjanus’ je steun en toeverlaat op de dansvloer en tovert de Bullebak je om tot absolute sfeermaker in al het feestgedruis.

‘’We stoppen niet met spelen omdat we ouder worden, we worden oud omdat we stoppen met spelen. Want dat je ouder wordt is een gegeven. Hoe jong je blijft, dat is een keuze. We maken geen toverdrank waar je weer jong van wordt of grootse krachten van krijgt. Dat heb je allemaal ook niet nodig want je bent al een superheld. Maar zelfs Batman heeft soms een sidekick nodig.’’

Website: De eeuwige Jeugd

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.