TapFruit: een gezonde en duurzame dorstlesser

7-1-2016

TapFruit is puur fruit voor in je kraanwater, zonder toegevoegde suikers of andere onzin. De initiatiefnemers maken TapFruit om op kantoor, onderweg of gewoon thuis kraanwater weer als dorstlesser nummer één te gaan zien.

Fabian Roobeek en Ernst Visscher, de ontwikkelaars van TapFruit ervaarden een gebrek aan een alternatieve, gezond dorstlesser voor op kantoor. Kraanwater en limonadesiropen zijn vaak te zoet. TapFruit is fris, fruitig en ongezoet. Het product is gemaakt van pure fruitpuree en is niet geconcentreerd, zonder kunstmatige toevoegingen en suiker. Het is goed bewaarbaar in handige stickpacks. In een zo’n stick gaan 5 frambozen en een stukje peer. Tapfruit past goed in een gezond dieet, want één stick bevat slechts 14 calorieën en 2,8 gram fruitsuiker. Fabian en Ernst hopen hiermee het alternatief te bieden om kraanwater een natuurlijke twist te geven met een heerlijke, frisse fruitsmaak.

Crowdfunding

Met nog 12 dagen te gaan is het doelbedrag om TapFruit te gaan verkopen bereikt, natuurlijk is het streefbedrag daarna ook aangepast zodat je nog steeds kunt instappen op One Planet Crowd.  Naast gezond is het drinken van kraanwater natuurlijk ook veel duurzamer. Gelukkig hebben wij hier in Noordwest-Europa een goede kwaliteit kraanwater!

Ontwikkelaars van TapFruit

Fabian Roobeek en Ernst Visscher zijn de oprichters van Limo de Janeiro B.V., het bedrijf achter TapFruit. Zoals eerder genoemd zochten ze voor een alternatieve gezonde dorstlesser op het kantoor, waar ze na veel experimenteren en samenwerken met topexperts uitkwamen op dit product. De ontwikkelaars van TapFruit proberen niet alleen mensen te overtuigen van een gezondere- maar ook duurzamere leefstijl. Zo wordt het fruit rechtstreekst ingekocht bij boer Marinus Bunt van B&B Fruits in de Betuwe. Zo krijgen ze het beste fruit met de minste kilometers.

Website: TapFruit

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.