Taco Bell en Revolution Carts steunen lokale voedselverkopers in LA

21-6-2024

  • Taco Bell, Taco TuesdayTaco Bell, Taco Tuesday
  • Taco Bell, Taco TuesdayTaco Bell, Taco Tuesday

Taco Bell helpt mee om de lokaal iconische ‘Ave 26 Family Night Market’ te herintroduceren in downtown Los Angeles voor pop-up evenementen tijdens drie Taco Tuesdays. Als uitbreiding op de samenwerking van vorig jaar stellen Taco Bell en Revolution Carts deze zomer 26 legale food stands/karren ter beschikking aan lokale straatverkopers. Deze Revolution Carts worden uitgedeeld tijdens de 3 ‘26 Ave-evenementen’, die afgelopen dinsdag in het Arts District werd gehouden en ook op 23 juli en 13 augustus 2024.

Leestijd: 4 minuten

Revolution Carts & Taco Bell | Ondersteunen kleine ondernemers in de eetcultuur

Mobiele verkopers zijn niet weg te denken uit de bruisende eetscene van Taco Bell’s achtertuin in Zuid-Californië. Hun taco’s, tamales en andere producten zijn het resultaat van innovatieve voedselfusies en dragen bij aan de diverse smaken van de stad. Deze hardwerkende straatverkopers worden echter vaak geconfronteerd met uitdagingen om hun kleine familiebedrijfjes succesvol te runnen, zoals het toegang krijgen tot apparatuur die aan de regelgeving voldoet en vergunningen. Ze krijgen zelfs te maken met intimidatie.

Sinds Taco Bell vorig jaar het handelsmerk ‘Taco Tuesday’ vrijgaf, is het bedrijf op een missie om de beperkingen die zo vaak voorkomen bij het maken, verkopen of eten van taco’s – of welk voedsel dan ook – te verminderen. Daarom bouwt Taco Bell voort op de steun die ze vorige jaar gaven, door nog meer straatverkopers te helpen met de inspanningen van Revolution Carts. Vorig jaar schonken zij tijdens dit evenement 20 food stands/karren aan straatverkopers, dit jaar schenkt Taco Bell nog eens 26 nieuwe food stands/karren tijdens de 3 ‘Taco Tuesday’ vieringen.

Elke kar voldoet aan de gezondheidsvoorschriften en is zo aangepast dat het aanvoelt als een verlengstuk van de verkoper. De ontvangers krijgen ook waardevolle middelen van Revolution Carts, zoals toegang tot veilige verkooplocaties en catered events, ondersteuning bij het verkrijgen van de juiste vergunningen en begeleiding bij het laten groeien van hun bedrijf.

‘Taco Tuesday’-vieringen bij Ave 26 Family Night Market in het Art District

Taco Bell breidt zijn steun aan lokale ondernemers uit door een belangrijke rol te spelen in het terugbrengen van de lokaal geliefde ‘Ave 26 Family Night Market’ naar Los Angeles voor drie zomeravonden: ‘Taco Tuesdays in the Arts District’. Nadat de markt oorspronkelijk zijn wortels had in Lincoln Heights, moest het in 2021 verhuizen naar zijn huidige onderkomen in de Pico Rivera Sports Arena. Met de steun van Taco Bell kunnen tacoliefhebbers de inspirerende gemeenschap van de avondmarkt echter terugzien in Los Angeles in het Arts District in het centrum van de stad op 18 juni, 23 juli en 13 augustus van 17.00 – 22.00 uur op 860 Traction Ave, Los Angeles, CA 90013.

Tijdens de ‘Taco Tuesday’-evenementen zijn er verkopers van etenswaren, muziek en kunst. Daarnaast is er gelegenheid om de unieke verhalen van de ontvangers van de karren te horen.

Door deze lokale verkopers te steunen, maakt Taco Bell zich meer bewust van de beperkte middelen en de obstakels waar deze ondernemers mee te maken hebben. Zodra de verkopers zijn uitgerust met de benodigde apparatuur en vergunningen, kunnen ze zich richten op de groei van hun bedrijf en het serveren van heerlijk, smaakvol eten aan hun gemeenschap.

Over Revolution Carts

Revolution Carts is opgericht door Richard Gomez, Matthew Geller en Patrick Lennon. Drie experts uit de industrie zagen de noodzaak voor kleine straatverkopers om food stands/karren te krijgen die voldoen aan de gezondheidsvoorschriften. Met meer dan 30 jaar ervaring in productie, belangenbehartiging en onderwijs, ontwierp het team in 2021 de allereerste LA County Health Department toegestane warmhoudwagen voor verkopers die legaal wilden verkopen met de LA City Sidewalk Vending Permit. Hun eerste food stand/kar, ‘The Tamalero’, is een lichtgewicht, betaalbare kar met lage operationele kosten en is het perfecte hulpmiddel voor nieuwe of ervaren kleine ondernemers om de formele economie te betreden en grote hoeveelheden te verkopen. Na de Tamalero ontwierp hoofdingenieur Richard Gomez de eerste Sidewalk Grill Cart met gezondheidsvergunning die gebruikt kan worden om ter plekke te koken. De Sidewalk Grill Cart is beschikbaar vanaf de zomer van 2024.

Bij Revolution Carts richt het team zich bij het bedenken van nieuwe ontwerpen niet alleen op het mechaniek van de food stands/karren die ze bouwen; ze gebruiken de karren als een middel om hun identiteit creatief en cultureel uit te drukken. De karren van Revolution Carts worden niet alleen gebruikt om te koken, te verkopen en kansen te bieden, ze helpen ook de straten waarin ze rijden te verfraaien door lokale en traditionele gerechten te serveren vanuit een kunstwerk.

We schreven vaker over inspirerende initiatieven van Taco Bell.

Website: Taco Bell, Revolution Carts

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.