TABASCO® Spicy Tomato Drinks | Tabasco Goes Tomatoes!

20-6-2019

  • Tabasco Tomato DrinksTabasco Tomato Drinks
  • Tabasco Tomato DrinksTabasco Tomato Drinks

Deze maand werd Tabasco® Spicy Tomato Drink geïntroduceerd voor de horeca. De nieuwe drank op basis van tomatensap met de befaamde Tabasco® pepersaus werd onder licentie door het Nederlandse Bickery Food Group voor heel Europa ontwikkeld. Voor de Nederlandse markt zijn twee versies verkrijgbaar, een wat gematigd pittige ‘mildly seasoned’ en een hetere variant ‘extra spicy’. De merkendistributeur werkt al ruim 8 jaar met de familie McIlhenny voor alle Tabasco® producten. De originele onmiskenbare smaak van de pepersaus geeft het tomatensap zijn unieke beleving èn positionering.

TABASCO® Spicy Tomato Drinks

De sterke merkuitstraling van Tabasco® pepersaus en de toenemende vraag naar gezonde alternatieven voor softdrinks heeft Bickery en McIlhenny geïnspireerd de handen ineen te slaan voor een alcoholvrije drank voor volwassenen. “Om een premium product in de markt te zetten, moet de kwaliteit van de tomaten voor het sap dezelfde hoge standaard hebben als die van de pepers voor de pepersaus. Bovendien hebben we ook hoge eisen gesteld aan de verpakking en voor glas gekozen, net als bij de Tabasco® sauzen.” aldus Michaël Sanders, sales director.

Trends

Beide varianten van de Tabasco® Spicy Tomato Drinks zijn een prima basis voor cocktails en mocktails, zoals een Bloody Mary (met wodka) of een Red Snapper (met gin). Daarnaast past dit product in een gezond eet- en drink patroon en in de vegetarische trend. Het sap is vrij van conserveringsmiddelen, bevat geen alcohol of toegevoegde suikers en is bovendien van nature laag in calorische waarde (19kcal/100ml).

Introductie

De eerste introductie van de nieuwe Tabasco® Spicy Tomato Drinks vindt momenteel in Nederland plaats met een uitrol naar diverse Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

 

Website: Tabasco®

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.