’t Nonnetje in Harderwijk | Laat je inspireren door hun restyling

19-1-2018

  • Nonnetje
  • Nonnetje 1
  • Nonnetje
  • Nonnetje

Restaurant ’t Nonnetje is volledig gerestyled, het interieur is lichter en exclusiever. Er is gebruik gemaakt van exclusieve stoffen en natuurlijke materialen. Daarnaast zijn er andere stoelen, zijn de tafels opnieuw gelakt en is er een betere klimaatbeheersing ingezet. Dit alles zonder verlies van het informele karakter. Eigenaar Robert-Jan Nijland heeft de wintersluiting van zijn door Michelin met twee sterren bekroonde eetgelegenheid aan de Vischmarkt in Harderwijk gebruikt deze complete restyling

Restyling ‘t Nonnetje

Robert-Jan Nijland: ‘’Alleen bij ons eet je binnen de Benelux op twee-sterren niveau in bistrostijl. Daar is niets aan veranderd. Maar de gast krijgt meer comfort door betere stoelen, een andere atmosfeer en exclusievere stoffen.’’ De informele sfeer moest blijven en er is dan ook gekozen voor lichtere kleuren in de zaak. Verder is het gangpad naar de toiletten toegankelijker geworden, zijn de tafels opnieuw gelakt en hangt er nieuwe kunst aan de muren van het oude vissershuisje. Wat niet is veranderd is de informele sfeer en de topkwaliteit op het bord, verzorgd door het keukenteam onder leiding van sterrenkok Michel van der Kroft. ’t Nonnetje behoort met twee Michelinsterren tot de betere restaurants van Nederland. Aanleiding voor de restyling is onder andere dat ’t Nonnetje in februari het 20-jarig jubileum viert met een fantastisch jubileummenu dat te nuttigen is vanaf 3 februari.

Over ‘t Nonnetje

’t Nonnetje is van woensdag tot en met zaterdag geopend voor lunch en van dinsdag tot en met zaterdag voor diner. Het restaurant is aangesloten bij Alliance Gastronomique.

Website: 't Nonnetje

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.