Sweets Raku | Japanse pastry entertainment

16-10-2017

In Las Vegas, de stad van verblindende led verlichtingen en casino’s, is een kleine minimalistische dessertbar genaamd ‘Sweets Raku’ gevestigd. Je stapt er een wereld binnen vol suikers en zoetigheid. Chef-kok Mio Ogasawara heeft in plaats van smakelijke Japanse hartige gerechten gekozen voor een selectie van Japanse zoetige desserts die zijn aangepast naar Amerikaanse smaakstijlen. De bar is een sidekick van het populaire Japanse restaurant Raku. Drie redenen waarom je langs moet gaan als je in Las Vegas bent!

A must for dessert lovers | Sweets Raku

Eén: het interieur. Als je binnen komt bij Sweets Raku in Las Vegas schijn je de geuren van romige zoete desserts te ruiken. Ook de grote selectie van wijnen die in de wijnkasten in de entree staan, vallen direct op. De kleine bar heeft een witte open keuken waar je aan kunt zitten en mee kunt kijken hoe de desserts worden klaargemaakt.

Twee: de smaak. De smaak van luchtige, romige, zoete en verse desserts. Sweets Raku beweert dat wanneer je eenmaal een dessert geproefd hebt, je wil blijven eten. De desserts worden met hand bereid en er worden verse en seizoensgebonden ingrediënten gebruikt.

Drie: het zicht. Het is al een waar genoegen om mee te kunnen kijken hoe je dessert wordt gemaakt tot dat je je bord voor je hebt liggen. Net als een kunstenaar die een schilderij schetst en dat aan jou presenteert.

Inspiratie

Een aparte dessertbar naast je bedrijf zet je patissier in het zonnetje en dwingt hem / haar ook om de meest mooie desserts te maken. Daarnaast kan het zelfstandig ook gasten trekken en zorgt het voor een betere flow in je bedrijf als je meerdere sits hebt.

Bron: Trendhunter

Website: Sweets Raku

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.