SweeTARTS® organiseert het eerste branded ‘Film Fest on TikTok’

8-8-2022

  • SweeTARTS Film Fest on TikTokSweeTARTS Film Fest on TikTok
  • SweeTARTS Film Fest on TikTokSweeTARTS Film Fest on TikTok
  • SweeTARTS Film Fest on TikTokSweeTARTS Film Fest on TikTok

SweeTARTS®, het iconische merk moedigt fans aan om een zo kleurrijk mogelijk leven te leiden en ‘Be Both’ te zijn en het begrijpt dat de beste verhalenvertellers niet alleen traditionele filmmakers zijn. Het zijn verpleegsters die a capella kunnen zingen, studenten met een talent voor het vinden van pareltjes in kringloopwinkels, of skateboarders die kunnen koken. Mensen met een gedeelde passie voor het creëren van content over hun dagelijkse leven die emoties losmaakt. Om de unieke talenten van deze verhalenvertellers in het hele land te promoten, geeft SweeTARTS een nieuwe invulling aan het concept van exclusieve awardshows door het eerste branded ‘Film Fest on TikTok’ te organiseren.

Een gaaf idee om naar eigen idee een TikTok wedstrijd te organiseren voor je eigen club, restaurantketen of bar, zeker als je jonge mensen wilt betrekken bij je merk. Als je het goed doet, zal het aantal volgers op TikTok groter worden en wie weet interesseert het jongeren die je zaak nog niet eerder hebben bezocht. We hebben in het verleden vaak over voorbeelden voor Instagram geschreven.

Leestijd: 2 minuten

SweeTARTS ‘Film Fest on TikTok’ gepromoot door Xóchitl Gómez

Vanaf 12 augustus tot 7 september kan je inzendingen voor het SweeTARTS ‘Film Fest on TikTok’ plaatsen. Met meer dan 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers wereldwijd en meer dan 6,5 miljard views op #FilmTok, is TikTok de thuisbasis van een nieuwe generatie filmmakers die de cultuur leiden en creativiteit, inclusiviteit en zelfexpressie promoten… waarvoor ze geen dure apparatuur, grote budgetten of elite connecties nodig hebben. Iedereen kan deelnemen aan dit Film Fest on TikTok, fans kunnen korte TikTok-filmpjes insturen in vier categorieën: Beste Expressie van ‘Be Both’, ‘Best Story Time’, ‘Beste Gebruik van Videotools’ en ‘Beste Kleurrijke Creatie’.

Er worden vier winnaars geselecteerd door een panel van juryleden, waaronder Hollywood’s nieuwste ster, Xóchitl Gómez (6,9MM+ volgers op TikTok @Xochitlgomez) een geliefde actrice bekend van haar rollen in recente populaire superheldenfilms en iconische remakes van tv-series. Elke winnaar ontvangt een hoofdprijs van 25.000 dollar om zijn of haar liefde voor het maken van content en het vertellen van verhalen verder aan te wakkeren. Bekijk hier de video die Xóchitl maakte om het festival van start te laten gaan, en bekijk hieronder meer details over hoe je mee kunt doen aan de actie. Xóchitl gaat de winnaars op 6 oktober bekendmaken tijdens een live prijsuitreiking om 19.00 uur ET, alleen op haar TikTok-kanaal.

Het innovatieve en inclusieve festival is het nieuwste hoofdstuk in SweeTARTS nalatenschap van het empoweren van mensen om zichzelf te omarmen en kleurrijk te leven.

Hoe kun je meedoen aan dit originele ‘Film Fest on TikTok’?

Kijk op 6 oktober om 19.00 uur ET live hoe Xóchitl de vier winnaars bekendmaakt, die elk 25.000 dollar ontvangen om hun creativiteit verder te voeden! Voor de officiële regels, bezoek hen website.

Over SweeTARTS

SweeTARTS, voor het eerst geïntroduceerd in 1963, is uitgegroeid tot een favoriet snoepmerk dat bekend staat om zijn opwindende smaakcombinatie van heerlijk zoet en subtiel wrang. Het SweeTARTS-assortiment is verkrijgbaar in een scala aan kleurrijke snoepcreaties en omvat Original SweeTARTS, SweeTARTS Ropes, SweeTARTS Rope Bites, SweeTARTS Chewy en diverse seizoensfavorieten.

Website: SweeTARTS

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.