Sweet Mirrie’s | Eerste Haagse ijs teppanyaki

7-7-2017

  • Sweet Mirrie's
  • Sweet Mirrie's
  • Sweet Mirrie's
  • Sweet Mirrie's

Twee weken geleden opende er een nieuw uniek concept in Den haag. Bij Sweet Mirrie’s wordt ijs gemaakt zoals we al kennen uit het Verre Oosten. De ijs teppanyaki is niet helemaal nieuw meer, we schreven er al een aantal keer over. Maar in Nederland komen we dit concept nog niet heel vaak tegen.

Vers ijs zonder conserveringsmiddelen

Het ijs wordt bereid op twee portable Movuz ice cream teppanyaki’s die -25° C worden, hierdoor wordt de vloeibare ijsbasis snel bevroren tot ijs. Bij Sweet Mirrie’s rollen ze elk ijsje met verse ingrediënten, direct voor de ogen van de gast. Door de unieke bereidingswijzen van het ijs is het niet nodig om conserveringsmiddelen toe te voegen.

Sweet Mirrie’s ijsjes

Krijg je al zin in ijs als je bovenstaande tekst hebt gelezen? Lees dan niet verder, tenzij je in de buurt bent van Sweet Mirrie’s. De kaart bestaat uit diverse combinaties zoals, de classic love (aardbei en chocolade), de happy monkey (banaan & chocolade), matcha heaven (matcha poeder en blueberries) en nog vele andere combinaties. Stel je liever je eigen ijsjes samen, ook dit is geen probleem. De kaart staat vol met diverse sauzen, fruitsoorten en zoetigheden. Leef je uit!

Website: Sweet Mirrie's

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.