Sushi Kit Kat | Kit Kat op een bedje van gepofte rijst omwikkelt met zeewier

2-2-2017

  • KITKAT Chocolatery Sushi TunaKITKAT Chocolatery Sushi Tuna
  • KITKAT Chocolatery Sushi Sea UrchinKITKAT Chocolatery Sushi Sea Urchin
  • Sushi KITKATSushi KITKAT
  • KITKAT Chocolatery Sushi OmeletKITKAT Chocolatery Sushi Omelet

Een gek idee, Kit Kat bekend om de krokante chocolade wafeltjes, op een bedje van gepofte rijst en omwikkelt met zeewier. Althans wij vinden van wel… Het mogelijk deze door Nestlé ontwikkelde ‘sushi’ te kopen in Japan, bij de vandaag geopende Kit Kat Chocolatory in het Ginza district, Tokyo. Oké, echte sushi fans zullen zich hier waarschijnlijk niet op verheugen maar het is een leuke gimmick, vinden jullie niet?

Drie verschillende ‘sushi’ smaken

De Kit Kat’s zijn beschikbaar in drie verschillende smaken: Maguro (tonijn), Tamago (ei) en Uni (zee-egel). De Maguro sushi is een Kit Kat met frambozensmaak die ligt op gepofte rijst in witte chocolade, zoet zuur in combinatie zodat het een beetje lijkt op tonijn. De Tamago sushi combineert een zoetige pompoen smaak met de gepofte rijst, omwikkelt met zeewier. De Uni sushi is een Kit Kat dat moet smaken als zee-egel, het wordt gemaakt met Hokkaido meloen en mascarpone.  Al deze ‘sushi’s’ worden geserveerd met een hint wasabi. Misschien moeten we aan Nestlé vragen of ze deze sushi’s ook in Nederland gaan verkopen, leuk om bij een kopje koffie te serveren nadat je de echte sushi hebt gegeten! We hebben al eerder zoete sushi varianten gespot maar deze zien er wel erg professioneel uit!

1 april grap wordt realiteit

Vorig jaar waren deze sushi’s een 1 april grap in Japan. Kit Kat Japan adverteerde groots met de Kit Kat sushi. Deze keer is het echter geen grap. De ‘sushi’s’ zijn alleen verkrijgbaar tussen 2 en 14 februari en men verwacht binnen no time uitverkocht te zijn.

Andere verrassende Kit Kat smaken die in Japan verkrijgbaar zijn

Naast de krokante koekjes omwikkelt door witte, melk of pure chocolade, verkopen ze in de verschillende Kit Kat Chocolatory’s ook smaken als; fruit, Edamame sojaboon, paarse zoete aardappel, Japanse chili, hamburger en nog veel meer.

Website: Nestle

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.