Supersnelle kermisdiners in een reuze jukebox

13-7-2015

 

Restaurant Ibiza in Tilburg heeft zijn gevel tijdelijk veranderd in een reusachtige jukebox gedurende de Tilburgse Kermis.

Supersnelle kermisdiners

Restaurant Ibiza ligt middenin het kermisgeweld en elke kermisdag kan het publiek op een aantal vaste tijden aanschuiven voor een heerlijk diner, om een uur later weer buiten te staan. Je wilt tenslotte niet teveel kermistijd verliezen! Bij een jukebox hoort muziek en dus worden de maaltijden begeleid door muzikaal vermaak. De giga jukebox staat van 17 juli tot en met 26 juli aan de Heuvelring in Tilburg. Tickets zijn verkrijgbaar via de website en variëren in prijs van € 19,99 tot € 29,99. Deze zijn goed voor een maaltijd en twee consumpties.

Inspiratie van de Tilburgse Kermis

Snel kunnen eten en je gasten verleiden met een bijzondere ingang en muziek… Restaurant Ibiza speelt op een mooie manier in op hun potentiele gasten tijdens de kermisdagen. Wat gebeurt er deze zomer bij jouw restaurant in de buurt? Waarop je zou kunnen inspelen en wat kan free publicity van tevoren opleveren en extra gasten tijdens het event? Restaurant Ibiza laat in ieder geval zien dat zij zich hebben ingeleefd in de gasten die de kermis bezoeken, zij houden van theatrale gebaren, lekker eten en hebben veel tijd nodig om te genieten op de kermis.

Website: Restaurant Ibiza

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.