Subway’s Facebook Messenger ordering bot | Subway bestellen via Facebook

25-4-2017

  • Ordering 1 HT
  • Ordering 2 HT

Vorige week lanceerde Subway in de Verenigde Staten een Facebook Messenger ordering bot die het mogelijk maakt om sandwiches en salades via Messenger te bestellen. Via de bot kun je bij meer dan 26.500 restaurants eten bestellen. De sandwich ordering bot is voor het eerst geïntroduceerd tijdens de F8 Facebook Developer Converence door Agilitee, een van Subway’s digital partners, en is de laatste innovatie van Subway® Digital. Gasten kunnen via Subway’s Facebook Messenger ordering bot gepersonaliseerde sandwiches en salades bestellen. Men kan kiezen uit de verschillende broodsoorten, kaassoorten, groentes en sauzen.

Hoe werkt het?

Om Subway’s Facebook Messenger ordering bot te kunnen gebruiken moet je de Messenger-app starten, Messenger.com bezoeken of Facebook.com/subway bezoeken en op ‘Start Order’ tikken. Het ordering bot zal de locatie van de gebruiker vragen om te bepalen waar de dichtstbijzijnde Subway®  te vinden is. Vervolgens wordt de gebruiker begeleid door het selecteren van het soort brood, de kaas, groenten en saus, evenals drankjes, koekjes of chips. Gebruikers kiezen hun betaalmethode: Facebook’s betalingssysteem of Masterpass, een digitaal betalingssysteem van Mastercard en daarna is de bestelling binnen 15 minuten klaar om te worden opgehaald. De vraag is hoe lang het duurt voordat deze ordering bot wordt geïntroduceerd in Europa en Nederland. Dit filmpje legt nog even volledig uit hoe het systeem precies in zijn werk gaat.

Subway’s Facebook Messenger ordering bot verbetert gasten beleving

“Onze bot voor Messenger is net uitgerold in meer dan 26.500 U.S. Subway® restaurants – de grootste implementatie van een Messenger bot in de restaurantindustrie. We zijn er trots op onze gasten een innovatieve nieuwe manier aan te bieden om buiten de restaurants te bestellen en te betalen,” zegt Carman Wenkoff, Subway’s Chief Information en Digital Officer. “Dit is een nieuw initiatief in de voortdurende zoektocht om de gastervaring te verbeteren.”

“We zijn enthousiast dat Subway® hun mobiele bestelmogelijkheden met een bot uitbreiden,” zegt Stan Chudnovsky, Vice President of Product for Messenger. “Het is een eenvoudige manier om eten te bestellen en beschikbaar voor iedereen die Messenger heeft geïnstalleerd.”

Bron: PR Newswire

Website: Subway

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.