Subway Delivery |Muzikale bezorgservice door zanger Jayh Jawson

12-1-2021

  • Muzikale bezorgservice door zanger Jayh Jawson - credits Anne van Luin
  • Muzikale bezorgservice - zanger Jayh Jawson x Widya Soraya

Een persoonlijk bericht doet in deze tijden meer dan je denkt. Subway helpt hierbij, want samen met zanger Jayh Jawson wordt Subway Delivery de komende weken wel heel up close and personal met ‘Message in a Sub’. Onder anderen vlogsters Jamie Li en Widya Soraya, en influencer Niek Marijnissen hebben al gebruik gemaakt van Jayh’s muzikale kunsten bij hun vrienden.

Tot 14 januari kan iedereen vrienden en familie nomineren voor een bezorging van een ‘Message in a Sub’ door Jayh. Hoe? Ga naar de Instagram van Subway en laat onder de post weten waarom deze persoon in het zonnetje gezet moet worden en wie weet staat Jayh op 16 januari ineens op de stoep met een heerlijke verse Sub… en een prachtig gezongen liedje.

Iedereen heeft een bizar en intens jaar achter de rug en we hebben onzekere en spannende tijden voor de boeg. We hebben allemaal wel een vriend, vriendin, nicht of lover voor wie het nu best even een struggle kan zijn. Voor diegene wil je er graag zijn, een hart onder de riem steken, een knuffel geven of gewoon zeggen hoe trots je op diegene bent. Helaas kan elkaar een knuffel geven nog steeds niet, maar een ander in het zonnetje zetten wel!

Message in a Sub | Met deze muzikale bezorgservice familie of vrienden verrassen

Hoe lekker het ook is, ergens buiten de muren van je huis in een Subway restaurant met iemand een broodje eten is nu niet mogelijk. En daar heeft Subway een oplossing voor gevonden. Aangezien het in deze tijden moeilijk is om samen te zijn met je vrienden en familie bedacht Subway een muzikale delivery-actie om mensen te verrassen, namelijk de ‘Message in a Sub’. Samen met zanger Jayh Jawson gaat Subway langs de deuren om persoonlijk gezongen berichten te bezorgen. Zo kan je je eigen vrienden en familie verrassen door hun op afstand iets moois, liefs of grappigs te vertellen.

Zo zong Jayh voor Claudia, de beste vriendin van vlogster en schrijfster Jamie Li, al een fantastische akoestische versie op ‘Mooie Dag’. En die gaat als volgt: “Blijf zoals je bent, Zij is blij dat zij jou kent. Jij bent jij bent. Mooi zoals je bent. Jij bent jij bent. Speciaal zoals je bent”.

Maar ook Niek Marijnissen verraste zijn long-time vriendin Sanne, die hij al lang niet heeft kunnen zien in verband met corona, samen met Jayh en dat klonk als volgt: “We zien elkaar niet vaak. Uit het oog niet uit het hart. Er wordt aan jou gedacht. Uit het oog niet uit het hart”

Gelukkig kan je wel altijd Subway een sub afhalen of een sub bestellen, onder andere via UberEats, zodat je vanuit je home office, of je luie stoel natuurlijk, een Sub aan huis bezorgd krijgt. Jayh ging eerder al langs bij de vrienden van Jamie Li, Niek Marijnissen en Widya Soraya om ook hun dierbaren te verrassen. Check de beelden hier of bekijk ze op hun YouTube en Instagram kanalen.

Website: Subway Nederland

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.