Stravinsky city hotel, comfort zonder poespas

27-7-2016

Afgelopen weekend had Horecatrends het genoegen om als één van de eersten te mogen proefslapen in het vernieuwde Stravinsky city hotel in Hengelo. Een hotel waar je tijdens je verblijf geen personeelslid hoeft te vragen om je kamersleutel of ontbijt.

Stravinsky city hotel

Het hippe hotel is gericht op de zakelijke markt zonder poespas. Bij Stravinsky vindt je geen incheckbalie, geen roomservicebediendes met trolley, geen chocolaatjes op je kussen en geen gevouwen zwaantjes van handdoeken.

Sleutel in kluis

Enkele dagen voor je aankomst krijg je een mail met daarin je kamernummer en een reserveringsnummer. Het reserveringsnummer is belangrijk, dit is namelijk de unieke code om het kluisje te openen, waar de kamersleutel zich bevindt. Dus niet eerst je reservering door lopen met een receptionist, nee, meteen je sleutel pakken en naar de kamer.

Ontbijt tas

Eenmaal op je kamer kun je alvast gaan beslissen hoe het ontbijt van de volgende dag eruit moet komen te zien. Op elke kamer ligt een papieren tas, die tevens dient als menukaart waarop je kunt aankruisen welke drank, sandwich en stuk fruit je wenst voor het ontbijt. Eenmaal ingevuld hang je het tasje aan de buitenkant van je kamer op. Na een rustgevende nacht staat vervolgens om 07:00 uur jouw zelfgekozen ontbijt voor je kamer. Alles om het voor de gast zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Kamers

De 14 kamers zijn niet groot van formaat maar beschikken over alle faciliteiten die je in deze tijd mag verwachten van een hotelkamer. Ook als internationale gast kun je prima relaxen op je kamer en de tv aanzetten. Alle televisies in de hotelkamers zijn namelijk voorzien van Netflix.

Restaurant Stravinsky

Heb je ’s avonds nog zin om te genieten van het mooie weer en een lekkere daghap dan loop je rustig naar beneden en neem je plaats op het horecaplein van Hengelo. Een gezellig terras waar je prima de zomeravond kunt doorbrengen.

Meer zien van de locatie? Bekijk dan de vlog van ChefsFriends. ^Bram Kosterink

Website: Stravinsky

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.