STIRR hard seltzer | De eerste hard seltzer op basis van distillaten uit Schiedamse ketels

8-2-2021

  • STIRR hard seltzer, STIRR your inner space
  • STIRR hard seltzer, STIRR your inner space

STIRR is de eerste Nederlandse hard seltzer op basis van distillaten uit Schiedamse ketels. Hiermee is STIRR de opvallende nieuwkomer in de categorie licht-alcoholische drank op basis van bruiswater met (fruit)smaak. Dankzij de distillaten heeft STIRR een mooie gebalanceerde en natuurlijke smaak. De smaken Orange & Cardamom, Raspberry & Apple en Lime & Jasmine staan dan ook garant voor een compleet nieuwe smaakbeleving. Hiermee creëert het hard seltzer merk een nieuw Nederlands product van hoge kwaliteit. Het alcoholische drankje met slechts 5 procent alcohol en 70 calorieën is vanaf vandaag verkrijgbaar bij diverse groothandels.

Overgewaaid vanuit de Verenigde Staten is de nieuwe drankcategorie hard seltzer aardig op weg om ook de Nederlandse markt te veroveren. We schreven al eerder over diverse nieuwe hard seltzer merken en nu dus één op basis van distillaten van Schiedamse ketels.

Leestijd: 1 minuut

STIRR hard seltzer | STIRR your inner space

Hard seltzer is volgens trendwatchers dé drankcategorie die na Amerika ook Europa in rap tempo verovert. In 2019 was hard seltzer goed voor $1,2 miljard omzet en de verwachting is dat deze in 2021 bijna verdrievoudigd zal zijn. De reden van dit succes is dat hard seltzer goed past bij de trend gebalanceerd leven. STIRR speelt hier goed op in: het licht-alcoholische drankje bevat slechts 70 calorieën en 5 procent alcohol. Daarnaast is STIRR vrij van gluten en kunstmatige toevoegingen, zoals aroma’s en geraffineerde suikers. De eerste hard seltzer op basis van distillaten sluit niet alleen aan op de huidige ontwikkelingen. De natuurlijke ingrediënten die worden gebruikt voor de distillaten worden zorgvuldig geselecteerd door een ervaren distillateur. Dankzij de distillaten komen de smaken sterker naar voren ten opzichte van andere hard seltzers waarbij gebruik wordt gemaakt van aroma’s. De 250 milliliter blikjes met de natuurlijke smaken Orange & Cardamom, Raspberry & Apple en Lime & Jasmine zorgen ervoor dat consumenten weer helemaal tot zichzelf komen na een drukke werkdag, work-out of ander (digitaal) avontuur.

Website: STIRR hard seltzer

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.