Start zomervakantie vieren | ‘Een tappie voor een dassie’

4-7-2017

Rotterdam levert aanstaande vrijdag 7 juli massaal hun stropdas in tijdens stropdasborrel bij café Van Zanten, een tappie voor een dassie. Voor degene die nog even moeten werken voor ze op vakantie gaan, ga dan je stropdas ruilen voor een glas ijskoud bier om te vieren dat we de komende weken veel minder files hebben!

‘Een tappie voor een dassie’

Het deed ons denken aan de ‘foute kersttruien’ borrels om de kerstvakantie in te luiden. Café van Zanten op de Meent in Rotterdam luidt echter op ludieke manier de zomervakantie in met een stropdas borrel op hun zonnige terras (ze verwachten 27 graden Celsius aanstaande vrijdag).

De spelregels zijn simpel, op 7 juli krijgen gasten van Café van Zanten in ruil voor een frivole das een vers getapt biertje. Een goede kans dat de oud-eigenaar van de das zijn exemplaar vast nog een keer terugziet in de Rotterdamse kroeg, deze worden namelijk gedragen door de obers in de zaak. “We willen Rotterdammers belonen voor het harde werken en trakteren daarom graag op een ijskoude pils. De ingeruilde stropdassen sieren gedurende het jaar de nekken van onze goedlachse garçons.”, vertelt Herman Hell – eigenaar van de horecazaak.

Café Van Zanten

Sinds de opening van Café Van Zanten heeft de Rotterdamse Meent op gastronomisch vlak veel aan populariteit gewonnen. De uitstekende bediening en de sfeervolle inrichting helpen je op ieder moment van de dag te ontsnappen aan de alledaagse hectiek. Het terras is ’s zomers een mooie plek om neer te dalen, zonaanbidders genieten hier namelijk van het meeste aantal zonuren van Rotterdam.

Website: Café van Zanten

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.