Starbucks viert kerstmis | Met echte verhalen, kerstcups en feestelijke smaken

14-11-2018

  • Starbucks Holiday CupsStarbucks Holiday Cups
  • Starbucks Holiday FoodStarbucks Holiday Food
  • Starbucks Holiday CupsStarbucks Holiday Cups
  • Starbucks Holiday trioStarbucks Holiday trio

De kerstmagie is terug in alle Starbucks vestigingen in de VS en Canada. Ze vieren Kerstmis met wat nieuwe en oude kerstsmaken, kerstcups en een nieuwe campagne met echte verhalen en echte magie: werknemers spelen in de kerstreclame van de Starbucks! We verwachtten de feestelijke smaken en de kerstcups al, maar het idee om de werknemers van Starbucks te laten zien in hun kerstadvertenties is origineel en leuk!

Starbucks + Kerstmis | Holiday Cups

Het Starbucks Creative-team vond inspiratie voor de kerstlook van dit jaar in de meest traditionele designs van de afgelopen jaren, de Starbucks Christmas Blend. De nieuwe ‘holiday paper cups’ zijn sinds 2 november verkrijgbaar in de Starbucks vestigingen.

Eerder gebruikte elementen komen terug in het ontwerp zoals een ster, een tak van koffiebonen en een vlam. Dit jaar voegden ze vintage kleuren en patronen toe, zoals mintgroen, ruitjes met een vleugje glitter en glans. Starbucks is met deze cups klaar voor een nieuw kerstseizoen.

Feestelijke smaken

De Starbucks vestigingen in de Verenigde Staten en Canada zijn klaar voor de terugkeer van de seizoen smaken zoals Peppermint Mocha (terug voor een 16e jaar!), Toasted White Chocolate Mocha, Caramel Brulée Latte, Chestnut Praline Latte, Gingerbread Latte, Eggnog Latte en allemaal beschikbaar als warme en koude dranken en als Frappuccino. De vestigingen zullen langzamerhand volledig in kerstsfeer komen en de barista’s van Starbucks zullen trots hun rode schorten dragen! De klanten kunnen in die sfeer genieten van hun favoriete seizoensgebonden dranken die ze uit de kerstcups drinken.

Echte verhalen, echte magie: Starbucks-partners spelen mee in de kerstvideo’s

Hoewel de Starbucks-advertenties eigenlijk altijd alleen samenwerkt met hun partners als barista’s, gaan de spots in deze nieuwe kerstcampagne nog een stap verder door partners en hun gezinnen buiten de vestigingen te laten zien. Bijvoorbeeld, Kayla Stockert, een barista in één van de vestigingen in New York, speelt in één van de kerst video’s mee en zingt daarin de muziek die ze sinds haar kindertijd schrijft en speelt.

“Het was voor ons een kans om onze merkwaarden en wie we zijn in echte momenten van verbondenheid, te tonen. We zijn op ons best wanneer we samenkomen”, zegt Tiffany Spatafore, director of global advertising and brand communications voor Starbucks.

Bekijk de video over de echte verhalen hier:

Website: Starbucks

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.