Stadspicknick bij Bairro Alto

1-8-2016

Picknicken achter de Grote Markt in Nijmegen? Bij Bairro Alto kun je er voor kiezen je bestelling mee te nemen in een picknickmand. Kleedje en je bonnetje mee en je kunt plaatsnemen in het stadspark van Nijmegen. Zodra je bestelling klaar is wordt je nummer weergegeven op een bord. Je gevulde picknickmand staat dan klaar en vervolgens kun je heerlijk gaan relaxen in de zon. Genietend van je vers bereide lunch tijdens een heuse stadspicknick.

Stadspicknick

Picknicken in de stad kwamen we al vaker tegen, alleen hebben we het op deze manier nog niet veel gezien in Nederland. Het leuke aan dit concept is dat het gelegen is in een grote stad en toch de mogelijkheid biedt de drukte te ontvluchten.

Bairro Alto

Bairro Alto is gevestigd in een historisch pand met creatieve inrichting. Je kunt hier genieten van een goede kop koffie of één van de vers gemaakte broodjes. Vanuit het restaurant kun je zien hoe je broodje wordt bereid, de koffie wordt gezet, hoe de sausjes worden gemaakt en de taarten worden gebakken.

Website: Bairro Alto

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.