SQWZ frisdranken | Soda worth the squeeze

3-3-2022

  • SQWZ soda - worth the squeezeSQWZ soda - worth the squeeze
  • SQWZ soda - worth the squeezeSQWZ soda - worth the squeeze

D-drinks zet met introductie van SQWZ in op bewustwording van frisdrankconsumptie. 71% van de consumenten geeft aan zich zorgen te maken over de hoeveelheid suikers in frisdranken. Zij zijn op zoek naar alternatieven die én laag zijn in calorieën maar ook lekker smaken. Team SQWZ is het na vele recepturen te squeezen gelukt een reeks biologische frisdranken te ontwikkelen die laag zijn in calorieën en stuk voor stuk heerlijk smaken! (You CAN have it all!) SODA worth the squeeze!

Leestijd: 1 minuut

 Low Cal Soda, 100% organic, no added sugar | SQWZ is een nieuwe generatie soda

Een authentieke smaak, pure ingrediënten die te begrijpen zijn en doordat ze zowel laag in calorieën als suikers zijn veel beter voor je dan een regulier frisje. SQWZ is een nieuwe generatie low calorie soda en ondanks dat het slechts 10-12 kcal bevat per 100 ml, zitten er geen zoetstoffen in. Door het gebruik van de beste, meest kwalitatieve biologische sappen is het gelukt een frisdrank te ontwikkelen met een echte natuurlijke smaak. Zonder toegevoegde suikers, zonder artificiële smaakstoffen en zonder de nare nasmaak van zoetstoffen. Een frisdrank voor elke dag zonder een schuldgevoel.

SQWZ is 100% CO2 neutraal gecertifieerd en daarmee het eerste CO2 neutrale blikje op de markt. Daarnaast investeren ze bij SQWZ 1% van hun omzet in biodiversiteit dankzij hun partnership met SUGi, een organisatie rond urban rewilding volgens de duurzame Miyawaki techniek.

SQWZ bestaat uit een reeks van drie smaken met een frisse look & feel. SQWZ Lemon Ginger, met de frisse smaak van citroen en een lichte kick van gember. SQWZ Rhubarb, de zachte en kenmerkende smaak van rabarber met een lichtzoete ondertoon. SQWZ Peach, geniet van de heerlijke smaak en geur van geperste rijpe perziken.

Over D-drinks

D-drinks is het toonaangevende, dynamische platform voor natuurlijke dranken en snacks. Met als missie, de trend van natuurlijke ‘better-for-you’ producten verder uit te bouwen en ze een vaste plaats op de markt geven. Geïnspireerd op ingrediënten van een hoge kwaliteit en gedreven door een duurzame no-nonsense visie inspireren ze ondernemers om de klassieke drank- en snackindustrie uit te dagen én te doorbreken. De voorbije 13 jaar bouwde D-drinks Group aan een uitgebreid, snelgroeiend distributienetwerk in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk en leveren ze aan alle kanalen op de markt.

Belvoir Farm ook geïntroduceerd door D-drinks

Zij hebben recent ook de nieuwe ‘Botanical Soda’s’ van Belvoir Farm geïntroduceerd. De nieuwe range bestaat uit drie verschillende smaakprofielen namelijk; Floral Fizz, Bitter Orange Spritz en Spicy Ginger Gizz. Geïnspireerd op de natuur en met een bruisend botanisch karakter is dit verfijnde alcoholvrije trio ook nog eens laag in calorieën met slechts 4,5 gram suiker en minder dan 20 calorieën per 100ml.

Website: D-Drinks

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.