Spelly Straws | Weg met de standaard rietjes

13-12-2016

De Spelly Straws zijn niet zomaar rietjes. De individuele delen van de rietjes maken het mogelijk om persoonlijke woorden te maken van je rietje. Spel een naam, maak een berichtje of laat je verbeelding de vrije loop.

Klaar met spellen? Dan dip je je rietje in je glas en kun je beginnen met slurpen. Van water tot sappen, Spelly Straws geeft net dat beetje extra aan je drankjes (op waterbasis). De Spelly Straws zijn  gebruiksvriendelijk en niet schadelijk.

Het lijkt ons dat de Spelly Straws uitermate geschikt zijn voor kinderen in een restaurant. Vraag naar de naam van de kinderen en geef ze een persoonlijk rietje met eigen naam. Weg met de standaard rietjes.

Op dit moment is het bedrijf achter Spelly Straws nog druk bezig met het ophalen van geld. Met nog vier dagen te gaan heeft het bedrijf al vier keer het streefbedrag binnen gehaald. Het product komt naar verwachting dan ook snel op de markt.

Bron: Kickstarter

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.