Speciale paaseieren van The Entourage Group

3-4-2023

  • Bronze Easter Egg
  • Easter Eggs - Mr Porter
  • Easter Eggs - Roladin
  • Easter Eggs - IZAKAYA Asian Kitchen & Bar
  • Easter Eggs - The Duchess

Het is bijna Pasen en in deze stemming heeft The Entourage Group speciale paaseieren gemaakt voor al haar restaurants. Alle speciale paaseieren hebben een eigen kleur, vulling en smaak gelinkt aan de restaurants. Je kunt alle paaseieren ook meenemen naar huis!

Leestijd: 2 minuten

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar | Spring Easter Egg

Dat echte lentegevoel tijdens de Paasdagen, is exact hetgeen wat IZAKAYA Asian Kitchen & Bar van The Entourage Group met zijn chocolade paasei je geeft. Want naast dat het paasei gevuld is met allerlei zoetigheid waar je geen genoeg van kunt krijgen, bestaat de buitenkant uit kleurrijke bloemen die gemaakt zijn van witte chocolade. Om ervoor te zorgen dat je dit gevoel ook kunt natbootsen in je eigen woonkamer, is het chocolade paasei ook te bestellen voor thuis. Tussen 5 en 10 april kun je de Spring Easter Egg ophalen voor thuis. Een bestelling dient minimaal 48uur van te voren geplaatst te worden. Zo heb je in ieder geval zowel een kleurrijk als heerlijk dessert op tafel.

MOMO Restaurant, Bar & Lounge | Bronze Easter Egg

In aanloop naar Pasen ontkom je er niet aan; chocolade-eieren. Bij MOMO Restaurant, Bar & Lounge hebben de bakkers een variant hierop bedacht en hebben een eigen unieke creatie gemaakt. De Bronze Easter Egg, gemaakt van pure chocolade is exact waar jij naar verlangt tijdens Pasen. Bij het openmaken van het ei vind je een overload aan macarons, chocolade-truffels en meringue. En of je nu thuis een paasontbijt, – brunch of -lunch op tafel zet; de Bronze Easter Egg is de perfecte toevoeging op tafel. Dus mocht je liever thuis Pasen vieren, je kunt het Paasei bestellen tussen 5 en 10 april. Voor diegene die graag het restaurant van The Entourage Group bezoeken, kunnen het paasei bestellen tussen 7 en 10 april.

MR PORTER | Golden Rabbit Paasei

Ga jij dit jaar uren besteden aan een prachtige tafel voor een Paasontbijt- of brunch of neemt de familie liever plaats aan een lange tafel, waarbij het allemaal voor je wordt gedaan? Bij MR PORTER van The Entourage Group is dit beide mogelijk. Hoe? Voor diegene die Pasen op grote hoogte willen vieren nemen plaats in het restaurant en genieten van de meest prachtige stukken vlees met een mooi glas wijn. En dan moet het beste nog komen. Als dessert geniet je hier van de Golden Rabbit, een chocolade paasei in de vorm van een haas die compleet gevuld is met zoetigheid. Begin je al te watertanden? Wees gerust. Blijf je liever thuis, de Golden Rabbit is ook op te halen voor thuis en zal als prachtig decoratiestuk en dessert schitteren op tafel.

THE DUCHESS | Een explosie van chocolade

Een Paasbrunch is altijd een goed idee, want zeg eerlijk: de geur van verse kruiden terwijl je geniet van een van je favoriete gerechten, zal nooit vervelen. Bij THE DUCHESS heb je dit allemaal in èèn. Hier is Pasen zo’n feestdag waarbij er veel te veel lekkere dingen op tafel verschijnen, omdat je simpelweg niet kunt kiezen of omdat dit een klein beetje bij Pasen hoort. Om het je makkelijk te maken voor het dessert, is er een speciale Easter Chocolate Explosion gemaakt die van binnen is gevuld met allerlei zoetigheid. Is dit voor jou niet gek genoeg? Dan is er altijd nog de Easter Afternoon Tea, die geserveerd wordt in de Tea Room.

ROLADIN Bakery & Cafe | Een collectie aan Paaseieren 

Bij de high-end patisserie ROLADIN weten de paashazen maar al te goed dat je tijdens de Paasdagen het liefst een hele collectie aan paaseieren op tafel zet. Om die reden pakt The Entourage Group met ROLADIN uit en komt maar liefst met drie verschillende specials. Ieder in z’n eigen kleur en smaak. Vanille, pistache en praline chocolade zijn de eieren die bovenop een donut te vinden zijn. Zo heb je dus niet alleen een complete selectie aan paaseieren, een donut maakt de smaakbeleving nog unieker. Neem ze alle drie mee in een doos voor de familie en er is keuze voor iedereen.

Website: The Entourage Group  

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.