Sparkling Juicy Tea | Lekker alternatief voor de Bob

22-9-2022

  • Sparkling Juicy Tea by Privatkelterei van NahmenSparkling Juicy Tea by Privatkelterei van Nahmen
  • Sparkling Juicy Tea - Rose - Darjeeling - Rhubarb and Verveine - Jasmine - RieslingSparkling Juicy Tea - Rose - Darjeeling - Rhubarb and Verveine - Jasmine - Riesling
  • Sparkling Juicy Tea - White Tea - Tahiti Vanilla - QuinceSparkling Juicy Tea - White Tea - Tahiti Vanilla - Quince

Het familiebedrijf Privatkelterei Van Nahmen bestaat al sinds 1917 en is begonnen met de productie van appelstroop. Sinds de jaren ‘30 is men zich gaan specialiseren in vruchtensappen. De huidige eigenaar Peter van Nahmen combineert duurzaamheid en traditie met innovatie. Met o.a. als resultaat ‘Sparkling Juicy Tea’. Uit een samenwerking met theesommeliers, o.a. Niklas Schmeink (Tea Master Gold) zijn drie unieke producten voortgekomen: unieke blends van cold brew thee en vruchtensap. Een mooi, ecologisch en veganistisch alternatief voor de Bob of diegene die geen alcohol drinken!

Leestijd: 2 minuten

Sparkling Juicy Tea | Sap houdt van thee

Naast het bottelen van vruchtensappen, hun kernactiviteit, produceert van Nahmen ook een collectie Sparkling Juicy Tea. Deze bruisende theeën worden geprezen door topkoks, die ze gebruiken om verrassende alcoholvrije smaakcombinaties aan te bieden. Dankzij de combinatie van van Nahmen’s volle single variëteit sappen met geselecteerde noten van theeën, bieden de 3 smaken van de gouden Sparkling Juicy Tea een unieke smaakervaring rijk aan intensiteit en complexiteit: een boeket met donker fruit en kruidige hints, een samenspel van wrange fruittonen en delicate bitter, aroma’s van kweepeer, jasmijn, verbena, zoete vanille… Sap houdt van thee!

De smaken van de Sparkling Juicy Tea

Ze hadden al de smaken: Rose – Darjeeling – Rabarber en Verveine – Jasmijn – Riesling en daar is recent de nieuwe smaakvariant Witte Thee – Tahiti Vanille – Kweepeer (Organic) aan toegevoegd. Bij deze laatste wordt de traditionele witte thee Pai Mu Tan met het open grote bladkarakter gebruikt. Het idee om een thee cold brew hiervan te blenden met kweepeer sap is ontstaan vanuit een meerjarige samenwerking met thee-sommelier Niklas Schmeink. Niklas is sinds 2018 een van wereldwijde theesommeliers op het TeaMaster Gold niveau en adviseert hotels van het hoogste niveau bij het maken van hun theeselectie. Volgens Niklas Schmeink is witte thee de ‘koningin onder de theearoma’s’, en voor Peter van Nahmen, eigenaar van Obstkelterei Van Nahmen, is kweepeer sap de ‘koningin onder de vruchtaroma’s’. Klinkt als een lekkere combinatie toch?

Op de website van Vinites vind je een overzicht van het hele assortiment dat Vinites als partner van Van Nahmen importeert.

Website: Privatkelterei van Nahmen

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.