Social-eats | App helpt groepen de vraag ‘waar willen we eten’ te beantwoorden

6-1-2022

  • logo social-eats applogo social-eats app
  • Creator Foster holding the first release of social-eatsCreator Foster holding the first release of social-eats

Social Technology Group, een bedrijf dat zich richt op het samenbrengen van mensen door middel van ‘sociale technologie’, heeft op 1 januari 2022 hun crowdfunding campagne op WeFunder  gelanceerd voor hun mobiele app, social-eats. Zij willen deze app, dat groepen helpt om de vraag ‘waar willen we eten?’ te beantwoorden, verder ontwikkelen en verbeteren.

Leestijd: 2 minuten

Crowdfundingscampagne voor nieuwe mobiele app social-eats

De interface van de app voor social-eats stelt gebruikers in staat om naar links of rechts te vegen op verschillende lokale restaurants, afhankelijk van persoonlijke voorkeur, en heeft de mogelijkheid om restaurantresultaten te verfijnen door bepaalde dieetbeperkingen. Vriendengroepen kunnen gezamenlijk stemmen op bepaalde eetgelegenheden en zodra een ‘winnend’ restaurant is geïdentificeerd, kunnen gebruikers rechtstreeks via de app reserveren.

De Social Technology Group werd geselecteerd als één van de meer dan 1.000 kandidaten voor het competitieve acceleratorprogramma van Newchip. social-eats, aangevoerd door veteranen van het Korps Mariniers, Stephen Foster en Roger Machut, heeft tot doel het tijdloze ‘Waar wil je eten’-debat op te lossen door restaurantvoorkeuren van gepersonaliseerde groepen te volgen en te matchen.

Bekijk hun video, de tekst gaat hieronder verder.

“Na vele avonden met mijn toenmalige vegetarische vriendin te hebben gedebatteerd over waar te eten, was ik vastbesloten om een oplossing te vinden die ons aan het eind van de avond niet gefrustreerd en hongerig maakte”, zegt Foster, oprichter en CEO van social-eats. “social-eats’ algoritme houdt rekening met individuele gebruikersvoorkeuren en stelt een lijst samen met restaurants die aansluiten bij de collectieve interesses en dieetbeperkingen van de groep. Het is een effectief one-stop-platform om uit eten te gaan. We googlen “restaurants bij mij in de buurt” 20,4 miljoen keer wereldwijd elke maand, en mensen zijn klaar voor een nieuwe oplossing”. Machut wijst erop dat “Buiten de woonplaats van de gebruiker, social-eats een reddingslijn zal zijn voor het oplossen van diezelfde “waar te eten” of de kritieke “waar kan ik eten dat geschikt is voor mijn ‘dieetwensen’-dilemma terwijl je op vakantie of op zakenreis bent.”

Social Technology Group moedigt alle geïnteresseerde investeerders aan om hun crowdfunding pagina op WeFunder te bezoeken, waarop alle details, belangrijke informatie en bekendmakingen staan, inclusief financiële overzichten en risicofactoren.

Mensen samenbrengen door middel van ‘sociale technologie’

Social Technology Group is gericht op het samenbrengen van mensen door middel van ‘social engaging technology’. Na jaren van technologische oplossingen voor andere bedrijven, besloot Stephen Foster een oplossing te creëren voor een probleem van alledag. Mensen zijn sociale wezens, maar onze steeds drukkere levens maken het steeds moeilijker om samen te komen met vrienden. De Social Technology Group maakt gebruiksgerichte tools om een aantal van de barrières te elimineren die gepaard gaan met het plannen van een avondje uit met familie of vrienden, waardoor we meer tijd kunnen doorbrengen met onze dierbaren en minder tijd op onze telefoons. Ga voor meer informatie over de campagne en voor meer informatie over social-eats naar Wefunder of hun website.

Website: social-eats app

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.