SMUUS | Een smoothie voor op je brood

19-6-2017

Negin Pakravesh, de oprichter van SMUUS, creëerde ‘Der Smoothie fürs Brot’, een op fruit gebaseerd broodsmeersel. Het Duitse bedrijf SMUUS is producent van diverse smaken ‘smoothie voor op je brood’. De ‘spread’ kan dienen als vervanging van ketchup op een hamburger, om salade dressings mee te maken, als dip, om aan cocktails of yoghurt toe te voegen of als ijs topping. Wij zouden de verschillende smaakcombinaties wel willen uitproberen!

SMUUS | Smaken

SMUUS is er in zes verschillende combinaties. Elk met een mix van fruit, groente en kruiden zoals ananas/augurk/mint, mango/wortel/melisse, kers/paprika/chili, aardbei/tomaat/gember, framboos/biet/vanille en bosbessen/rabarber/limoengras.

Over SMUUS

SMUUS wordt geproduceerd in Hamburg, Duitsland en wordt online verkocht. Leuk geintje op hun Instagram: berichten aan de president van de VS.

Zolang SMUUS niet in Nederland wordt verkocht zullen we het online moeten bestellen of halen wanneer we op vakantie zijn in Duitsland.

Website: SMUUS

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.